D Vitamini, Önemli! Destek Lütfen

163 görüntüleme
A

Aslı Y.

20 Ekim 2025 19:48
Merhabalar, kızım 10 günlük.Sağlık ocağından D vitamini verildi.Doktorumuzda kullanımını önerdi.10. Günden itibaren başlayabilirsiniz dendi fakat araştırmalarımla 4. Ayda kullanıldığı yazıyor genelde.Sizler kaçıncı gün başlamıştınız? Markası farkeder mi.Sağlık ocağının verdiği damlayı günde 3 kere olacak şekilde 3 damla kullanacağız.Tecrüblelerinizi yazabilirseniz mutlu oluruz.
E

Esma T.

20 Ekim 2025 19:51
Bebeğim 3 aylık şuan bizde topuk kanı vermeye gittiğimizde verdler o zamandan beri kullanıyorum
Yeter O. .

Yeter O. ..

20 Ekim 2025 19:53
Kızım 4 aylık 1. Aydan beri veriyorum
Özge D.

Özge D.

20 Ekim 2025 19:56
D vitaminini doğumdan itibaren demiri ise 4.aydan itibaren kullanmaya başladık
Merve Ü. .

Merve Ü. ..

20 Ekim 2025 19:57
6 aylık bebeğime 1. aydan beri veriyorum ama ben günde 1 kere 3 damla veriyorum öyle söylemişti doktor
S

Sema E.

20 Ekim 2025 20:09
4. Ayda başlanan d vitamini değil demir damlası d vitamini doğar doğmaz başlanıyor
M

Mediha Ö.

20 Ekim 2025 20:12
D vit doğunca başlanıyor, sağlık ocağında verilen de çok katkı maddesi var ben ocean kullanıyorum temiz içerikli , boş yere bebişinize kimyasal yüklemeyin demir 4.ayda başlanıyor
T

Tuğbada

20 Ekim 2025 20:32
İçeriği temiz ve zeytinyağ olan markadan kullanın Osman beyde öyle diyor. Çocuk doktorumuzda sağlık ocağının verdiğini kullanmayın demişti. Ve günde bir kere 3 damla şeklinde kullanılır. İlerleyen aylarda doktor gerek görürse damla sayısını artırabilir
M

Melike K.

20 Ekim 2025 20:33
D vitamini sağlık ocağının verdiğinde parabrn bulunuyor en iyisi ocean
Fatma T. .

Fatma T. ..

Uzm. Hemşire

20 Ekim 2025 20:43
Merhaba dvitamini doğar doğmaz başlanabilir sorun yok hemen başlayın. Demir vitaminini dorduncu ayda başlıyorlar. Sağlık ocağının verdiğini de kullandım iki üç ay daha sonra zeytinyağı içeren bir forma geçtim o sizin tercihinize kalmış imkanınız varsa değiştirin günde tek sefer sabah tokken 400 iu olacak kadar damlatın markaya göredegisir
E

Esra

20 Ekim 2025 20:47
Doktorumuz doğar doğmaz vermişti. D vitaminin alma sebepleri baş belgelerinde bulunan açıklığın kapanması. 2.ay kontrolümüzde doktorumuz baş bölgesini kontrol etti ve damla sayısını arttırdı. En iyisi ve temiz içerikli olan ocean

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir