Crp Yüksekliği

137 görüntüleme
F

Fatma Ş.

16 Eylül 2025 23:32
Ateş,kusma(1kere),ishal şikayetiyle gittik. crp 173 çıktı. Kan tahlilleri gaita(rota) ve idrar temiz ama crp değeri yüksek . Ne yapmak gerekie?
A

Asya A.

17 Eylül 2025 00:55
Kanda enfeksiyon olduğu için genelde hemen antibiyotik başlıyorlar sizde ne dedi doktorlar acaba
F

Fatma Ş.

20 Eylül 2025 17:23
Yatışımız yapıldı. Damardan antibiyotiğe başladık. 7 gün devam etmemiz gerekiyormuş. Crp düştü ara ara ateş var.
M

Merve Y. K.

20 Eylül 2025 20:36
Bu crp yüksekliğinden 2. Kez yatıyoruz biz. Daha neyden olduğu anlaşılmış değil bizimkinin.
F

Fatma Ş.

20 Eylül 2025 20:37
Bizden kan kültürü alındı streptekok bakterisi varmış kanında kızımım. Ona uygun antibiyotikle devam ediyorlar işte. 3 gündür hiç ateşi yoktu şimdi tekrar ateşi çıktı
S

Suzan K. G. ..

20 Eylül 2025 22:59
Bizim her ay crp yüksek oluyor notrofilleri çok düşük olduğu için sürekli hasta oluyor. Ağır bir antibiyotik veriyorlar tedavisi 7 gun. Çok yattigimiz için tecrübe ettim bu süre zarfında çocuk 3.4 gün pişik olmaya başlıyor antibiyotikten dolayı canı çok yanar ve bazen gaz çıkarması vs sancili olabilir bu sebeple symbiosys isimli probiyotik tavsiye ediyorum size manasına katip verin ya da suya. 7. Günün sonunda da antibiyotikten dolayı flora çok bozulacağı için size dediğim probiyotige devam edin. Kaç aylık bilmiyorum ama ek gıda alıyorsa eğer çinko takviyesi yapın ve karadut özü icirin ayrıca probiyotik yoğurt kefir verin. Bazen antibiyotik sonrası ağızda mantar oluyor(pamukçuk) bunun içinde karbonatlı su ile silin hatta küçük sprey şişe elde edin içine karbonatlı su yapin her beslenmeden sonra ağzına sıkın. 3 aydır ben çok çektim ateşten ve hastanelerde yatmaktan aklınıza takılan olursa yardımcı olmaya calisirim
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

20 Eylül 2025 23:18
Antibiyotik tedaviniz sonrası düzelecektir. Hekiminiz yatış yaparak çok güzel bir karar vermiş geçmiş olsun dilerim.
F

Fatma Ş.

21 Eylül 2025 06:01
Suzan hanım verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim
F

Fatma Ş.

21 Eylül 2025 06:02
Ayça hemşire teşekkürler

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir