Covid Salgını
174 görüntüleme
S
Sinem İ.
30 Ağustos 2025 03:53
10 bucuk aylik oglum var kalabaliga kapali yerlere cok girmemize ragmen covid oldu. Doktor resverol (1×2.5cc) ve umca (1×30damla) verdi. Antibiyotik henuz baslamadik eger 3 gunu gecen ates olursa baslayabilecegimizi soyledi. Atesimiz 38in uzerine cikinca dolven ver dedi. Gunde 4 kere serum fizyolojikle buhar veriyoruz. Burun tikanikligi henuz yok olunca ac dedi. Bugun 2.gun sanirim krupta oldu. Basindan gecenler varsa baska yapmam gereken birsey varmi ?? Antibiyotik baslanmasindan korkuyorum 😭
M
Meltem G.
30 Ağustos 2025 06:53
Geçmiş olsun yapılabilecek herseyi yapiyorsunuz zaten daha fazla seçenekte yok bebek küçük birde umca 1 defada 30 damla bebeğe ağır gelebilir bende kızıma umca kullanıyorum gunde üç kez 10 damla şeklinde umca öksürük ve ateşe iyi geliyor zaten enfeksiyonu önleme özelliği de var etki etmesi hastalıkta dört beş günü buluyor birkaç güne insaallah toparlamaya başlar bebeginiz. Birde umca damlayı evde bulundurun hep huzursuz gibi hissettiğinizde hasta olmadan vermeye baslarsaniZ bebek hastalığa yakalanmadan atlatıyor o sayede
B
Büşra Y.
30 Ağustos 2025 07:22
Benim kızım da beş aylık. Maalesef nerden nasıl oldu bilmiyorum. Üstelik bizlerde hiç bir belirti yok. Ateşi calpole rağmen 38.2 anca oluyordu. Antibiyotik başladı azitrol günde 2 ml. Calpolde ateş oldukça 3 buçuk milim
S
Selin Y.
31 Ağustos 2025 06:11
Benim kızım da oldu geçen hafta 4 aylık bize calpol harici bi şey vermedi emzirme devam dedi biri bizde belirti yok demiş çok dikkat edin kızımdan 3 gün sonra ben oldum ve ağır atlattım malesef
S
Sinem İ.
31 Ağustos 2025 07:07
Bende oldum ama bnm hafif gecti oglumun agir gidiyor zaten benden bulasti. Ama bnm hafif gecti. Oglumun kruptan dolayi nefes almakta zorlandigindan hastane yatisi yapildi. Tedaviye burdan devam edicez.