Covid Pozitif ve Çişli Bezde Azalma

142 görüntüleme
K

Kamer

5 Eylül 2025 21:52
Merhaba bebeğim 2,5 aylık ve covid. Üç gün önce hafif ateşi vardı 37,9’a kadar çıkmıştı ama sonrasında düzeldi. Şu anda ateşi yok çok şükür sadece arada öksürüyor ve burnu akıyor. Bir de yaklaşık 4 gündür ishal.

Eskiden günde 4-5 defa dolu dolu ve ağır çişli bez alırdım. Son 3-4 gündür yine günde 4-5 defa çişli bez alıyorum ama bezler çok hafif. Çok çok az çiş yapmış oluyor. Bir de dediğim gibi ishal ve az az kaka yapmış oluyor. Emmesi de eskiye nazaran azaldı diyebilirim. Sanırım ishali nedeniyle karnı ağrıyor çünkü emerken karnından gelen gurultuları ben bile duyabiliyorum. Bebeğim ağlıyor ve memeyi bırakıyor bu yüzden. Ne yapabilirim şaşırdım kaldım. Bir de tüm bunlara rağmen keyfi enerjisi çok yerinde maşallah. Ama bez sayısının ve emme süresinin azalması canımı sıkıyor. Yapabileceğim şeyler var mı? Ya da bu geçici bir durum mudur? Teşekkür ederim
Fatma T. .

Fatma T. ..

Uzm. Hemşire

6 Eylül 2025 02:34
İshal olduğu için idrar sayısı azalmış olabilir o şekilde de sıvı kaybediyordur . Memeyi sık sık teklif edin beslemeye çalışın en iyi ilacı anne sutu. Karnını masajla rahatlatmaya çalışın , öksürüğü artar ya da besleyemezseniz o zaman bir doktora danışabilirsiniz
K

Kamer

18 Eylül 2025 12:40
Çok teşekkür ederim. Dediğiniz gibiymiş ishali geçince bezlerimiz eski haline döndü. Bol bol anne sütü verdim şimdi gayet iyi bebeğim çok şükür
E

Elif T.

21 Eylül 2025 18:56
Merhaba,1 yaşında ikizlerimde aynı durumu yaşıyorum covidler ateşleri düştü öksürük ishal başladı , probiyotik kullanmaya başladık sizin ishal kaç gün sürdü acaba

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir