Covid Pozitif
135 görüntüleme
H
Hilal T.
8 Temmuz 2025 21:21
40 günlük bebek covid pozitif çıktı ne yapabilirim doktor eve gönderdi
E
Elif S.
8 Temmuz 2025 21:50
geçmiş olsun, hangi semptomu vardı bebeğinizin? bu testi niçin yaptılar merak ettim? temas şüpheniz mi olmuştu?
covid bebek/çocuklarda nispeten iyi seyirli; üzerine bakteriyel enfeksiyon binmedikçe destek tedavisi dışında tedavi verilmiyor aslında, ben öyle biliyorum en azından. bol emzirmeye çalışın veya mama desteğiniz varsa öğün atlamayın🙏
covid bebek/çocuklarda nispeten iyi seyirli; üzerine bakteriyel enfeksiyon binmedikçe destek tedavisi dışında tedavi verilmiyor aslında, ben öyle biliyorum en azından. bol emzirmeye çalışın veya mama desteğiniz varsa öğün atlamayın🙏
H
Hilal T.
8 Temmuz 2025 21:59
ateş 38,6 oldu test yaptılar o şekilde
E
Elif S.
8 Temmuz 2025 22:24
anladım çok geçmiş olsun, umarım başka nedenli değildir ateş yüksekliğiniz, kolayıklar
S
Suzan K. G. ..
9 Temmuz 2025 09:37
Benim 3 aylık oğlumda covid olmuştu ilk 2 gün halsiz sersem gibi ve ateşi vardı. 3. Gün hicbirseyi kalmamıştı. Sürekli üzerini değiştirin hafif giysi giydirin ateşini kontrol edin biz ilaç kullanmamıştık geçiyor çok şükür panik yapmayın
H
Hilal T.
9 Temmuz 2025 10:37
ilaç bende vermedim henüz doktor gerekirse ver demişti bugün 2. gün umarım bizde hemen atlatırız 🤲
A
Ayşe V. ..
10 Temmuz 2025 07:25
Benim bebeğim de 58 günlük bugün covid olduğunu öğrendim iki gün önce ateşi vardı test yapmışlardi aradılar calpol bulundurun ateşini takip edin çay kaşığı ile su verin dediler