Covid Pozitif

135 görüntüleme
H

Hilal T.

8 Temmuz 2025 21:21
40 günlük bebek covid pozitif çıktı ne yapabilirim doktor eve gönderdi
E

Elif S.

8 Temmuz 2025 21:50
geçmiş olsun, hangi semptomu vardı bebeğinizin? bu testi niçin yaptılar merak ettim? temas şüpheniz mi olmuştu?

covid bebek/çocuklarda nispeten iyi seyirli; üzerine bakteriyel enfeksiyon binmedikçe destek tedavisi dışında tedavi verilmiyor aslında, ben öyle biliyorum en azından. bol emzirmeye çalışın veya mama desteğiniz varsa öğün atlamayın🙏
H

Hilal T.

8 Temmuz 2025 21:59
ateş 38,6 oldu test yaptılar o şekilde
E

Elif S.

8 Temmuz 2025 22:24
anladım çok geçmiş olsun, umarım başka nedenli değildir ateş yüksekliğiniz, kolayıklar
S

Suzan K. G. ..

9 Temmuz 2025 09:37
Benim 3 aylık oğlumda covid olmuştu ilk 2 gün halsiz sersem gibi ve ateşi vardı. 3. Gün hicbirseyi kalmamıştı. Sürekli üzerini değiştirin hafif giysi giydirin ateşini kontrol edin biz ilaç kullanmamıştık geçiyor çok şükür panik yapmayın
H

Hilal T.

9 Temmuz 2025 10:37
ilaç bende vermedim henüz doktor gerekirse ver demişti bugün 2. gün umarım bizde hemen atlatırız 🤲
A

Ayşe V. ..

10 Temmuz 2025 07:25
Benim bebeğim de 58 günlük bugün covid olduğunu öğrendim iki gün önce ateşi vardı test yapmışlardi aradılar calpol bulundurun ateşini takip edin çay kaşığı ile su verin dediler

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir