Covid

153 görüntüleme
G

Gül ..

6 Ağustos 2025 17:55
Hocam lütfen bunu görün.. bebeğimde düşmeyen ateş var idrar, kültür ve kan testi sonucunda covid olmuş dediler sadece calpol verip eve yolladılar. Ateşi hala var, çok ağlıyor ve bitkin. Hastanede covidin bir çözümü yok diyip eve gönderdiler ne yapmalıyım
A

Ayşenur D.

16 Eylül 2025 14:07
Gül hanım bebeğiniz nasıl oldu ben de aynı durumdayım
G

Gül ..

18 Eylül 2025 17:49
Bol bol emzirin ,kendiniz 3lt su tüketmeye çalışın, ılık duş aldırın bebeğe, vücut ısısınıkontrol edin sürekli,sizde sağlıklı beslenin sütünden vitaminleri alabilsin , 1 hafta sürüyor sonrasında geçer inşallah
E

Elif T.

19 Eylül 2025 20:48
Gül hanım covid sonrası öksürük oldu mu sizde ? İkizlerime covid teşhisi kondu 3 gün inatçı ateşle uğraştık 3 gün sonunda ateş düştü öksürük başladı doktor ciğerler temiz demişti ama çok öksürüyorlar yemeden içmeden kesildiler çok üzülüyorum
Ş

Şerife A.

19 Eylül 2025 21:22
Ben dr değil hemşireyim ve covidte çalıştım. Yetişkin için yaptığımızı söyleyeyim kimsenin tamamen bağışıklığını kırmamaya özen gösterdik ateş bazen vücut direncini de artırır. İstirahat en önemli şey, gereksiz ateş düşürmedik postral drenajı çok sık yaptık. Sekresyonla yani bağlamla başa çıkmak çok önemli, birde sıvı alımı .
G

Gül ..

19 Eylül 2025 21:51
Tekrar doktor götürüp ciğerlerini dinletin ,belki farklı bir yol izler.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir