Çoklu Besin Alerjisi
52 görüntüleme

Şükran A. K.
6 Ekim 2025 09:26
9 aylık bebeğimin kan testinde yumurta akı, yumurta proteini ve inek sütü proteinine orta şiddette, fıstık gibi kuruyemişlere ise çok şiddetli alerji ortaya çıktı. Bebeğim anne sütü ve ek gıda alıyor. Bu durumda benim de diyet yapmam gerekiyor mu? Benim kahvaltım sadece peynir ve yumurtadan oluşuyordu.Emziren anne olarak kızımın orta şiddetteki alerjisi nedeniyle benim de bu ürünlerden kaçınmam gerekir mi ? Lütfen yardım.
İ
İrem
6 Ekim 2025 09:49
Çok geçmiş olsun. Anne sütü aldığını söylemişsiniz bebeğinizin. Bu durumda sizin de diyet yapmanız gerekiyor diye biliyorum. Ben de şu an diyet sürecindeyim alerji çıktığı ve emzirdiğim için şükran hanımcığım

Şükran A. K.
6 Ekim 2025 09:56
Teşekkür ederim cevabınız için. Evet sanırım benim de diyet yapmam gerekiyor. Doktorumuz bu konuda birşey demedi o yüzden burada sormak istedim
A
Ayşe N. C.
6 Ekim 2025 10:05
Bebeğiniz sağlığı için sıkı diyet yapmalısınız yiyeceğiniz her şeyin içeriğine bakmaklısınız başlarda çok zor ama zamanla alışıyorsunuz

Şükran A. K.
6 Ekim 2025 11:43
Teşekkür ederim. Evet onun için herşeyi yaparım. Ancak bir konuda kafam karışık; kan testi yapılmadan önce kendim yumurta veya süt ürünü tükettiğimde çocukta bir belirti görmedim ( ya da ben farketmedim) testen sonra ise bunları tüketmeye korktum huzursuz olmaya başladım