Çoklu Besin Alerjisi

183 görüntüleme
T

Türkan Y. ..

21 Ağustos 2025 09:01
Bebeğim 20 haftalık kakasinda kan geliyor. Neredeyse doğduğundan beri de kakasi mukuslu. Uzun bir süredir de kakasi fazlasıyla kötü kokuyor. Ben süt ürünleri, yumurta, kırmızı meyveler, et, tavuk, kuruyemis, susam, tahin, gluten tuketmiyorum ama hala kan geliyor. Acaba başka ne olabilir. Alerji doktoru sürekli geçecek diyor ama bu durum beni faasiyla üzüyor
M

Merve A.

21 Ağustos 2025 09:40
Mama tüketiyor mu
T

Türkan Y. ..

21 Ağustos 2025 18:49
Evet ama doktorun verdiği reçeteli mamadan
Y

Yunus E. Ö. ..

21 Ağustos 2025 20:24
Süt ürünleri tamamen kestiğinizden emin misiniz
Y

Yunus E. Ö. ..

21 Ağustos 2025 20:25
Mesela bisküvisi içinde de süt var. Çok ağır bir diyetiniz var
Şeyma S. .

Şeyma S. ..

25 Ağustos 2025 22:25
İnek sütü protein alerjisinde et de tüketmemeniz gerekir. İnek etini diyetinize ekleyin bir süre tüketmeyin o şekilde gözlemleyin ve bütün tükettiğiniz paketli gıdaların içeriğini okuyun.
K

Kübra B. ..

28 Ağustos 2025 10:21
Canım kati bı diyet uyguluyosun iyi bı doktor bulup o şekilde ilerlemeni öneririm çünkü belki ihtimal vermediğin patates bile alerji yapabiliyodur mesela benim kızımda patates alerjisi çıktı ki ben kati diyetteyken bolca tükettiğim biseydi çünkü bizimki çoklu besin alerjisiydi. Hala mukus devam yaşına girecek neredeyse bı çok şeyi açtık diyette ama mukus gecmiuo
T

Türkan Y. ..

11 Eylül 2025 12:02
Kaçak asla yok çünkü paketli gıda hayatımda yok zaten et ve tavuk da tuketmiyordum. Evet şimdi doktoru değiştirdik bebeğim 23 haftalik oldu. Süt ürünleri haric hepsini yavaş yavaş aç dedi. Ufaktan azar azar tek besin olacak şekilde yemeye başladım. Bebeğimi ek gıdaya başlattık ancak bebeğim asla istekli değil kaşığı görünce bile ağlıyor
B

Büşra Ü.

13 Eylül 2025 08:34
Kübra hanım merhaba ben de Türkan hanım gibi katı diyet uyguluyorum. Yenilecek bir tek patates kalıyor brn de her gün neredeyse onu tüketiyorum siz nasıl ilerlettiniz diyetinizi nasıl anladınız patates alerjisi olduğunu

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir