Çok Sık Uyanma
172 görüntüleme
B
Buse E.
20 Haziran 2025 12:16
6 aylık bebeğim ne yaparsam yapayım geceleri çok sık uyanıyor meme istiyor bazen emmeden bile uyuyor kucakta ya da desteksiz uykuya geri dönmüyor gündüz uykularıda kısa,, Artık ne yapabilirim bilmiyorum
R
Rümeysa B.
20 Haziran 2025 12:28
Benim bebeğimde aynı 6 buçuk aylık kızım var gece uykularına geçirmek kabus gibi oldu geceleri sık sık uyanmaya başladı 2 güne kadar gece 1 defa kalkıyordu 😕
E
Elif S.
20 Haziran 2025 18:15
Biz de 5.5 aylık olduk, aynı sorun bizde de var. Yalnız her gece olmuyor.. neye bağlı olduğunu bulamadım bir türlü. artık şunu deniyeceğim; 6dan sonra uyutmamaya çalışıyorum, 5-6 civarı da kısa bir şekerleme yaparsa yapar, zaten 8 en geç 9a doğru gece uykusuna zar zor da olsa bir şekilde geçirmeye çalışıyorum. gece uyanmalarının açlıkla ilgili olmadığını düşünüyorum aslında, emdikten yarım saat sonra uyanmasından belli.. diş sancısı da değil, çünkü geçen ay da bir kaç defa yaptı bunu.. bu kadar uzun sürmezdi sanırım diş olsa.. bu aylarda bebeklerde gaz da beklemiyoruz diye belirtiyor hekimlerimiz.. ama bizde şöyle bir sorun var; gece mıkırdandıkça nemeye gelmeden sakinleşmiyor, yatmıyor.. emse de emmese de memeye gelecek, memeden güç mi alıyor neyse bazen ıkınarak bazen öylesine gaz çıkarıyor.. ondan sonra sakinliyor gibi.. çoğunlukla gaz çıkardığını farkettim ve böyle gecelerde sabah 5.30-6gibi nispeten daha erken (normalde arada 7-7.30u buluyor uyanmaları) uyanıyor ve ıkınarak kaka yapıyor, aşırı aşırı miktarda.. sanırım gece boyunca o kakayı yapmaya çalışıyor ve yapamıyor, ben bu şekilde yorumladım ama Osman hocamız ne der acaba? (bu arada biz katı gıdaya tadım olarak geçtik, sadece sebze deniyoruz; sebze filesiyle,, ya da 1 çay kaşığı kadar günlük veriyoruz) yalnız geçen ay tadım yokken de yine bu durumu yaşamıştık.. bağırsak problemi midir acaba bu gece uyanmaların sebebi? çözebilsem çözüme odaklanıcam da... sebebi bulamadık
A
Aslı A. S.
20 Haziran 2025 18:42
Aynı durumdayız 6 aylık olmak üzere son 1 haftadır yarım saate 1 1 saate bir uyanıyor meme istiyor devam ediyor bazen onu da istemiyor uykuya dönemiyor delirmeya ramak kaldı
S
Selma K. ..
20 Haziran 2025 19:22
Ayni seyleri yasiyorum. Ogluma nazar degdi diycem ama kimse de bilmezdi. Geceleri 2 kere maksimum uyanir emer kendisi uyurdu. Son 2 3 haftadir asla uyumuyor ne gunduz ne gece. Emerek uyumak istiyor. Yatirir ufak bir muzik acardim uyurdu simdi asla. Disleri de cikti. Neden oldugunu bulamıyorum.Suan 7.5 aylik