Çok Az Yiyor:(

166 görüntüleme
D

Dilan S.

3 Eylül 2025 14:26
Arkadaşlar oğlum 11 aylık ama her öğünde yediği çay bardağıni geçmiyor o da oyunla önüne bir şeyler koyup oyalıyorum öyle yiyor zaten iştahsız ama büyüdükçe hiç mi büyümez midesi yani yaşına basacak nerdeyse hâlâ aynı ben ne yapayım hiç bilmiyorum. Kilosu boyu düşük yediği yaramıyor zaten ama enerjik aktif neşeli bunlar teselli ediyor beni ama miktar olarak çok az :((
M

Melike P.

3 Eylül 2025 20:59
Merhaba benim oğlum da 14 aylik, bende ayni dertten muzdaribim. Anne sütü almaya devam ediyor gece 2 saatte 1 uyanarak emiyor sabah uyanınca once emerek güne basliyor ve asla kahvaltı yapmak istemiyor sadece salatalık yiyor, gün içerisinde de en fazla 3 saat ara ile emmek istiyor özellikle evdeysek asla emmeeden bırakmıyor ve sonrasında da yemek yemiyor doğal olarak ne yapacagimi bilmiyorum. Bu durumla bas etmeyi başarmış olanlar var mi? Kilo alımı gayet iyi giderken yaz mevsimi boyunca boyle olduğu icin oldukça yavaşladı ne yapacağımı bilmiyorum ama üzülüyorum
Betül B. .

Betül B. ..

4 Eylül 2025 10:01
Anne sütü ağırlıklı olunca çocuklar ek gıda tercih etmiyor Osman hoca da hep diyor önce ek gıda sonra sıvı yani süt benim ki de çok seçiyor napıcam bilmiyorum
M

Melike P.

5 Eylül 2025 20:11
Ben kan tahlili yaptırdım oğluma ferritin degeri düşük cikti buda iştahsızlık yaparmış, bir fikir olarak aklınızda bulunsun
H

Hilal H. ..

5 Eylül 2025 20:24
Benim oğlum 19 aylık bizimkinin de yediği bir öğün çay bardağı kadar bile etmez, günde kaç öğün yiyor belki öğünleri sıklaştırıp az az ama sık sık verirsiniz

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir