Ck Değeri Çok Yüksek
126 görüntüleme
A
Aycan A.
12 Eylül 2025 16:13
15 aylık kızım 3 gün önce aniden yürürken ağlamaya ve aksamaya başladı düşme çarpma vs olmadan. Acile götürdüm muayenede ve röntgende bi sorun çıkmadı ama doktor iltihaplanma olabilir diyerek kan ve idrar istedi kan tahlilinde CK değeri 1500 küsür çıktı ertesi sabah yürürken ağlaması devam ediyordu sarı alan müşadeye yatırıldık serum ve ağrı kesici verildi tekrar kan tahlili istendi ama bu sefer CK değeri normal çıktı taburcu edildik bu neden kaynaklı olabilir pazartesi polikliniğe götürücem ama böyle bişey başına gelen var mı
E
Elif S.
12 Eylül 2025 16:17
sadece o bacakta aksama var sanırım, bacağını iyice kontrol ettiniz mi? düşme çarpma vs öyle bir durum var mı?
verilen iv tedavi ile ck değeri normale döndüğü için olumlu bakmak istiyorum ben ve bu tarz bir düşme vs bağlı olduğunu düşünüyorum 🙏
bu arada ailede dayıda vs kas hastalığı yok sanırım değil mi
verilen iv tedavi ile ck değeri normale döndüğü için olumlu bakmak istiyorum ben ve bu tarz bir düşme vs bağlı olduğunu düşünüyorum 🙏
bu arada ailede dayıda vs kas hastalığı yok sanırım değil mi
A
Aycan A.
12 Eylül 2025 16:20
Hayır hep gözümün önünde düşme vs olmadı bildiğimiz kadarıyla da ailece kas hastalığı olan yok ama hani doktorlar da net bişey söylemedi ağrı kesici yazıp gönderdiler şişlik kızarıklık olursa tekrar gelin diye şuan aksaması baya azaldı ağlaması da durdu sadece sol bacağında aksama vardı

Fatma T. ..
Uzm. Hemşire
12 Eylül 2025 19:46
Merhaba geçirilen bazı enfeksiyonlar sonrası da bu durum görülebiliyor öncesinde hastalık atlatmış miydi grip öksürük vs
A
Aycan A.
12 Eylül 2025 19:50
Hayır nerdeyse 3 aydır falan hiç hastalanmadı ama bağışıklık sistemi biraz düşük immünoloji takipliyiz en son yükselişe geçmiş demişti doktor onun dışında bi hastalığı vs yok zamanında doğdu küvezde yatmadı hiç hastanede yatmadı
E
Elif S.
17 Eylül 2025 19:08
Aycan hanım selamlar, tetkikler veya muayenede bir patoloji bulundu mu acaba merak ettim
A
Aycan A.
17 Eylül 2025 19:38
Merhabalar pazartesi günü de tedbir amaçlı içim rahat etsin diye çocuk doktorumuza götürdüm değeri ertesi sabah normale döndüğü için strese bağlı olabilir kan alınırken çok zorlandıysa böyle aniden yükselebiliyor dedi yine de nörolojiye de alan açtı bu durum tekrarlanırsa götürürsün dedi patoloji vs bişey çıkmadı diğer tetkikleri normal çıktı

Sinem Ö.
10 Kasım 2025 09:40
Sonuç neoldu aycan hanım? Bizi 371 ile genetiğe sevk etti nörolog 🤷♀️
A
Aycan A.
10 Kasım 2025 10:14
Çok şükür bişey çıkmadı sinem hanım. Değeri bi anda yükselip tekrar düştüğü için travmaya bağlı olabilir belki sizin farketmediğiniz bi anda düşmüş olabilir dedi doktor. Umarım sizde de bişey çıkmaz 🙏

Sinem Ö.
10 Kasım 2025 11:28
Teşekkür ederim. İnşallah 🙏