Çişli Bez Sayısı

123 görüntüleme
A

Aslı

7 Kasım 2025 09:30
çişli bez sayısını neye göre hesaplıyoruz yani bir kere de olsa yapması yeterli mi yoksa dolu dolu mu olması gerekiyor
A

Ayşegül Ü.

7 Kasım 2025 09:37
Bunu ben de merak ediyorum, uygulamada ipucu kısmında bebeğin beslendiğini gösteren işaret, günde 4-5 kez idrar çıkarmasıdır diyordu. Yani bu durumda tek seferlik olarak bezde 4-5 kez idrarını yapması yeterli oluyor. Ama yine de emin olamıyorum.
K

Kübra A.

7 Kasım 2025 09:40
Bir videoda bezde bulunan göstergenin 3 te ikisinin dolu olması gerektiği şeklindeydi
A

Aslı

7 Kasım 2025 09:41
24 saatte 5 ile 7 bez diye biliyorum ben de genelde dolu oluyor en az 2 çişli oldugunda 1 olarak sayıyorum
H

Hümeyra T.

7 Kasım 2025 10:15
Bazen az oluyor ama gösterge rengi dönüyor, bazen çok oluyor. Bez değiştirme sıklığım 2-3 saati geçmiyor
A

Ayşe Ş. ..

7 Kasım 2025 10:37
Bez saymak önemli oluyor ilk aylarda ve insan acaba mi diyor hep. Aylara göre kaç bez olmalı Googledan da bulabilirsiniz. Bebek büyüdükçe bez sayısı azalıyor. Ve kirli bez diye saya bilmemiz için 1 defa yapmış olması bile yeterli. Yumurta büyüklüğünde gibi oluyor zaten bir kez yaptı ise. Bez sayın az ise devam sütünden ver demişti doktorum emzirdikten sonra aç ise içer zaten. Birde ciste ürik kristal çok önemli eğer o varsa bebek sıvısı yetmiyor demektir. Dolu dolu olması şart değil

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir