Ciltte Döküntü
89 görüntüleme
S
Sevgi B. T. ..
27 Ekim 2025 11:44
Bebeğim3 ay7 günlük. Cildinde döküntu var. Genel olarak eklem yerlerinde diz kapağında göğsünde ve anlinda
H
Hümeyra T.
27 Ekim 2025 11:51
Sıcaktan olan şekilde mi? Başında geçmeyen bir konak durumu var mı?
S
Sevgi B. T. ..
27 Ekim 2025 11:53
@Hümeyra Tafran Sıcaktan olane bir şey olduğunu düşünmüyorum. Böyle nasıl desem Sanki yanmış soyuluyor. Basında geçmeyen bi Konakda var
H
Hümeyra T.
31 Ekim 2025 19:19
Geçmeyen konak ve döküntü genelde alerjiden oluyor. Yeğenimde böyle olmuştu, konağı geçmiyordu ve vücudunda döküntü vardı. Alerji olduğunu birçok doktora gittikten sonra öğrenebildik, bebeğinizi iyi bir çocuk doktoruna en yakın zamanda gidip muayene ettirin bence. Yeğenimde süt ürünleri ve fıstığıa alerji çıktığı için ve anne sütü aldığı için yengem diyete girmişti. Alerji yapan yiyeceklerle beslenmeyi bırakmıştı. Osman hoca da bir videosunda geçmeyen konaklar için alerji olabileceğine dikkat çekiyor.
S
Sevgi B. T. ..
31 Ekim 2025 19:31
Doktora gittim ancak Konak için geçer dedi. Döküntüleri için egzema gibi dedi. Nemlendirici verdi. Hatta ben sütve süt ürünleri diyeti yapıyordum bırakabiliriz dedi
H
Hümeyra T.
31 Ekim 2025 19:57
O zaman çok şükür ki alerji değil, alerji hem anne hem bebek için gerçekten yorucu bir süreç oluyor. Egzama da en kısa sürede geçer inşallah. Konak için zeytinyağı sürüp masaj yaptım 15 dakika bekleyince yumusadı ahsap tarakla tarayınca çıkıyor zaten sonrasında banyo da yaptırırsanız tamamen geçer inşallah
S
Sevgi B. T. ..
31 Ekim 2025 20:19
Teşekkür ederim