Çıldırmak Üzereyim Artık
301 görüntüleme
M
Merve
24 Eylül 2025 17:09
Allah aşkına bu 6.ay uyku gerilemesinidir atağımıdır her neyse ne zaman bitecek artık çıldırmak üzereyim ne uykuya dalıyor ne daldığında uyuyor
N
Neslihan K.
24 Eylül 2025 17:16
Bebeğinizin uyanıklık penceresini takip editormusunuz bizim bu şekilde düzeldi bebeğim 6ay 1 haftalık
M
Merve
24 Eylül 2025 17:18
Ediyorum iki saatte bir uykusu geliyor ayarlıyorum bir şekilde 7:30 8 gibi de uyuyordu normalde. Allahım ne gündüz uyuyor ne gece şuan. Kıpır kıpır sağa dönüyor sola dönüyor tam tur dönüyor tüm yatağı geziniyor artık asla uyumuyor
N
Neslihan K.
24 Eylül 2025 17:26
Bizimde böyleydi şuan uykuları daha iyi inşallah sizinde bi kaç gün içinde düzelir dişden dolayı yapıyo olabilir
M
Merve
24 Eylül 2025 17:27
Sizin nasıl düzeldi Neslihan hanım birden mi düzeldi yoksa birşey yaptınız mı
N
Neslihan K. D.
24 Eylül 2025 17:40
Valla aynı bizimde öyle merve hanım.4.5 aylıkken başladı 7.aya girmek üzereyiz halen devam ediyor. Gece sabaha kadar saat başı uyanıyor 2 aydır aynı şekilde. Gündüzleri çok problem yoktu aslında en az 40 dk 1 saat uyurdu ama şimdi son 1 haftadır gündüzleri 10 15 dk uyuyor sadece sonrasında hemen uyanıyor. Valla uyku penceresi vs herşeyi denedim asla düzelmiyor. Zaten 2 2.5 saatte uykusu geliyor evet bende uyutuyorum ama 5 dk sonra kalkıyor. Antalyada yaşadığımız için zaten hep klimadayız ve uyku hijyenine de dikkat ediyorum. Gece uykusundan önce banyo vs yapıyoruz uykuya çok kolay geçiyor aslında. En geç 20.30 gibi uyumuş oluyor. İlk 2 3 saat kesintisiz uyuyor ama sonrasında her saat başı uyanıyor. Diş sancısı olsaydı 2 aydır bunu çekmezdi diye düşünüyorum. Hepimize sabır diliyorum. Şimdi bugünler acayip zorlayıcı ve yorucu geçiyor ama ileride şu yaşadığımız birkaç aylık dönemi asla hatırlamayacağımızı düşünüyorum. Umarım kısa sürede düzelir
M
Merve
24 Eylül 2025 17:50
@Neslihan Kılıç Duran inşallah Neslihan hanım gerçekten bu dönemde insan sınanıyor resmen. Artık bende ağlıyorum onunla beraber sabrım tükeniyor dişleri kabarık duruyor ama diş olduğunu bende pek düşünmüyorum açıkçası çünkü 4. Aydan itibaren hep uykuda sorun yaşadık bizde. İkihafta kadar rahata erdim çok şükür derken yine bu sefer daha sancılı şekilde bu uyku sorunu başladı. Rutinlere hep uydum ben de fakat olmuyor çare bulamıyorum
N
Neslihan K.
24 Eylül 2025 17:56
Yani şöyle pik seviyesinde değil daha rutine döndü emerek uyuduğu için 2 saatte bi geceleri uyanıyor belkide zamanla alıştığımız için bana düzelmiş gibi geliyordur bilemiyorum hepimize sabır diliyorum
N
Neslihan K. D.
24 Eylül 2025 20:09
Sizi çok iyi anlıyorum Merve hanım. İnşallah kısa zamanda hepimiz atlatırız bu süreci. Bebişlerimizde bizde mışıl mışıl uyuruz. İmkan varsa destek almaktan çekinmeyelim