Ciğerlerinde Enfeksiyon
80 görüntüleme
S
Sena F.
20 Ağustos 2025 19:41
14 aylık bebeğim balgamlı öksürüyor doktor enfeksiyon var dedi otit olmuş bide ventolin cortair verdi buharla vericem damla verdi çok endişeliyim pazar gününe kadar kullan sonra tekrar getir duruma göre yatış verebilirim dedi başına gelen var mı neler önerirsiniz çok endişeliyim rabbim tüm hasta çocuklara şifa versin inşallah

Ayça K. A.
Hemşire
20 Ağustos 2025 19:58
Ventolin cortair bu tablolarda sık yardım aldığımız ilaçlar. Cortair verdikten sonra yüzünü silin ta da yıkayın ayrıca su içirin çünkü mantar oluşabilir. Tedbirinizi almanız iyi olur. Telaşa kapılmayın ilaçları düzenli olarak kullanın yatış verilirse hastanede daha iyi bakım alacağı için verirler bu da sizi üzmesin lütfen geçmiş olsun çok 🙏🏼🙏🏼🙏🏼 çocuklar hastalanmadan büyümüyorlar
S
Sena F.
20 Ağustos 2025 20:00
Çok teşekkür ederim bilgiler için doktorum bahsetmemisti ❤️ evet öyle ama ilk bebiş olunca biraz korku endişe oluyor,ama rahatlattı bu yazdiklariniz çok teşekkür ederim💖

Ayça K. A.
Hemşire
20 Ağustos 2025 20:10
Endişe etmekte çok haklısınız ben de yavrum hastalanınca hemşire kimliğimi bırakıp endişe ediyorum. Ama anlattığınız tabloyu kendi bebeğim 2 aylıkken yaşadık ve 2. Gün tablo kötüye gitmeye başlayınca bebeğimi kaptım hastaneme yatıralım burada daha iyi bakarız bir kaç göz dedim. Hastane süreci Korkut’ucu olabiliyor ebrveynler için ama bahsettiğiniz hastalık iyi tedavi ve bakımla çabuk toparlar hiç endişe etmeyin ilaçlarınızı zamanında aynı saat dilimlerinde kullanmaya özen gösterin beslenmesine dikkat edin toparlayacak inşallah geçmiş olsun çok

Ayça K. A.
Hemşire
20 Ağustos 2025 20:12
Ayrıca Ventolin cortair verdikten sonra tapotman dediğimiz işlemi uyfulayın yani surtına pat pat vurun balgamı atması için teşvik edin bir de burnu tıkalı olmasın burun yıkama yapın ki geniz akıntısı vs eşlik etmesin tablonuza benim ekleyeceklerim bunlar