Cici Bebe

137 görüntüleme
S

Sinem S.

4 Kasım 2025 20:09
Bakırköyde özel bir kliniğe gittim oradak doktorumuz bebeğime cici bebe vermemi söyledi ayrıca avokadoyuda yasakladı alerjen bir ürünmüş cici bebe vermeli miyim
B

Büşra

4 Kasım 2025 20:12
Merhaba cici bebe yerine organik bebe bisküvileri var onlardan alabilirsiniz
S

Sinem S.

4 Kasım 2025 20:14
Onlardan kullanıyorum doktor cici bebenin içinde her şey var onu da kullanabilirsin dedi ben de tadı daha güzel olduğu için yerine tercih etsem mi diye düşündüm
H

Hülya A. ..

4 Kasım 2025 20:23
Ben ilk cocuguma yedirdim. Şuan 13 yaşında ikinci çocuğum da 6 buçuk aylık organik keçi sütlü olanları kullanıyorum. Diğerinin içeriği çok temiz olmadığı söyleniyor. Kendim araştırmadım.Digerlerinin tadı da güzel ve besleyici.
Fatma T. .

Fatma T. ..

Uzm. Hemşire

4 Kasım 2025 20:59
İlk defa böyle birşey duyuyorum. Cicibebe şeker içeriyor bir yaş altı önerilmiyor, avakado da alerji illaki bütün besinler gibi yapabilir ama yüksek allerjen bir besin değil. Tadımda deneyebilirsiniz çay kaşığı ile başlarsınız vermeyedebilirsiniz
K

Kübra Y.

5 Kasım 2025 06:39
Cici bebeden kastı bence bebek bisküvisidir. Organik olanlardan alabilirsiniz ya da kendiniz yapmayı deneye bilirsiniz. Bende bebeğime cici bebe aldım ama kendim yiyorum
İ

İpek B. Z.

5 Kasım 2025 06:49
Avokado en besleyici şeylerden biri ve alerji riski düsük. Bebek biskuvileri ise cogu zararli ve de bence, bence diyorum gereksizler. Klinikteki doktora bir daha gitmeseniz mi Sinem Hanim.
İ

İpek

8 Kasım 2025 19:16
Bebege rafine seker oneren doktor da ne bileyim...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir