Ceviz Fındık Tadımı
150 görüntüleme
R
Rukiye
30 Ekim 2025 10:19
Merhaba bebeğim6 aylık ceviz fındık Badem ve tahin tadımı yapmak için 8 ayı mı beklemeliyim yoksa şimdi yapabilir miyim
H
Hira N.
30 Ekim 2025 10:21
Ben hepsini yaptım alerjen bir bebek olmadigi için sorun yaşamadım. Doktorunuza danışarak tadıma başlayın en iyisi
R
Rukiye
30 Ekim 2025 10:23
Ya bugün götürdüm doktoraama unuttum sormayı tahin verdim çok az çay kaşığı ucuyla. Bebeğim biraz zayıf atom tarifi yapmak istiyorum önce içindekileri tattırmam lazım o yüzden erken başlamak istiyorum

Fadime Ö.
30 Ekim 2025 10:41
Merhaba alerji yapma ihtimali yüksek olduğu için 3 gün denedikten sonra atom olarak vermenizi tavsiye ederim. Bende öyle yapmıştım

Fatma T. ..
Uzm. Hemşire
30 Ekim 2025 11:22
Merhaba altıncı ayda tadım yapmanızdasakinca yok ama kilo alımı henüz ek.gidadan değil anne sütü veya formül mama ile sağlanır.atom tam olarak ne bilmiyorum ama ana öğünolarak vereceğiniz ek gıdalat bu ayda aksine zayıflamaya bile neden olabilir tadimlari bitirin sekiz dokuzuncu aydan sonra bebeğiniz ek gıdada kilo almaya başlayacaktır hatırlatmak istedim aksi taktirde yedirir yedirir bu çocuk niye kilo almıyor diye düşünür üstüne beslenmesini bozabilirsijiz
R
Rukiye
30 Ekim 2025 11:58
Fatma tanrıöver hanım teşekkür ederim yanıtınız için. Atom malzemeleri şöyle ceviz fındıkbadem kabak çekirdeği chia susam tahin bal hindistan cevizi yağı olan bir karışım bal yasak biliyorum onun haricinde tarifi 8 aydan sonra vereceğim aslında malzemelerin tadımına başlamak istiyorum sadece
R
Rukiye
30 Ekim 2025 11:59
Fadime özkara hanım teşekkür ederim evet o şekilde yapacağım hepsini tek tek deneyeceğim sadece başlamak için erken mi onu bilemedim

Fatma T. ..
Uzm. Hemşire
30 Ekim 2025 12:21
Malzeme tadımı sorun yok başlayabilirsiniz
R
Rukiye
30 Ekim 2025 12:42
Peki bazı yerlerde cevize falan 8.ayda başlamak gerekir diyor bunun sebebi nedir
H
Hira N.
30 Ekim 2025 12:45
Rukiye hanım atom tarifini tam paylaşabilir misiniz? Hazırlanışı nasıl? Nasıl tüketmek gerekiyor
R
Rukiye
30 Ekim 2025 12:48
İnstagramda hastalanmayan çocuk sayfası var ordan baktım ben de hem boy hem kilo artışı için etkiliymiş oraya bakın isterseniz bulamazsınızben kopyala yapıştır yapayım buraya orda tarif daha detaylı
M
Mahinur K.
30 Ekim 2025 12:51
Benimde bebeğim alerjen değil ve bende galiba 7 ayda başladım ama tabikide doktora sorarak yada sizin takip ettiğiniz şekilde ilerlemeniz daha doğru

Fatma T. ..
Uzm. Hemşire
30 Ekim 2025 13:32
Allerji riski olan gıdalaricin bazı kaynaklar beklemek gerektiğini söylüyor ama bu değişti
Artık erken tattirmanin alerji oluşmasını azalttığı gözlendi birde tabi boğulma riski bu gıdalarırendeleyip denediginiz purelere koyarsaniz boğazayapismaz
Artık erken tattirmanin alerji oluşmasını azalttığı gözlendi birde tabi boğulma riski bu gıdalarırendeleyip denediginiz purelere koyarsaniz boğazayapismaz
H
Hira N.
30 Ekim 2025 13:34
Buldum teşekkür ederim
R
Rukiye
30 Ekim 2025 13:42
Anladım Fatma hanım çok teşekkür ederim
İ
İpek
30 Ekim 2025 13:48
Bal kesinlikle yasak deniyor 1 yasindan once