Çatlaklar
208 görüntüleme

Büşra A.
9 Aralık 2025 23:03
Karında oluşan çatlaklar için ve kaşıntı için bildiğiniz bir krem??
P
Pelin B. Ö. ..
10 Aralık 2025 22:43
Bol bol su içimi en etkili olan ama karında be bacaklarda kaşıntı bende de olmuştk karaciğer enzimlerinde yükselme vardı o kaşıntı yaparmış bi tahlil verin istersiniz kullandığım vitaöinlerin birkaçını bkraktrmıştı doktor sonrasında düzeldi
N
Nil Y.
12 Aralık 2025 18:53
Bu durum çoğu zaman genetik yatkınlık, ciltkalitesi gibi bizim müdahale edemeyeceğimiz durumlardan gerçekleşiyor. Ben öyle biliyorum, sıkça yağlamak rahatlatabilir.
Ö
Özgenur E.
13 Aralık 2025 10:31
16. Haftadayım ve birden kendini gösteren çatlaklar ortaya çıktı hangi ürünleri tavsiye edersiniz ?
B
Büşra G. ..
18 Aralık 2025 20:36
Mamaaura nın çatlak için kremini kullanıyorum memnun kaldım şimdilik önerebilirim
E
Eylül A.
22 Aralık 2025 12:34
Ben hemşireyim ve 2 sene dermatolojide çalıştım. Çatlak olacağı varsa ne yaparsan yap oluyor ama yine de dermatolog önerisiyle yağ kullanılabilir
A
Aslınur H.
22 Aralık 2025 12:38
Çatlak için genetik diyorlar annem çok çatlamış bütün hamileliklerinde ama ben de hiç olmadı bol su içtim de meşhur pembe kutudaki kremi kullandım

Özge U.
22 Aralık 2025 23:34
Oluşan çatlaklar için yapacak birşey yok ama kaşıntıya Cerave krem çok ama çok işe yarıyor. Son aylar kavanoz kavanoz bitirdim. Hiç bir çatlak kremi ve yağı rahatlatmadı. Belki son ay çatlamadıysam o krem sayesindedir. Tavsiye ederim