Çatlak Bakımı

132 görüntüleme
Ö

Özgenur E.

13 Aralık 2025 10:35
Hamilelikte çatlaklar için tavsiyeleriniz neler doktorunuzun özellikle bir tavsiyesi oldu mu ?
Hatice C. .

Hatice C. ..

13 Aralık 2025 12:31
Hakiki zeytinyağını sürmek ve bolsu içmek mümkün olduğunca
Özge U.

Özge U.

13 Aralık 2025 12:57
Merhabalar ben hamileliğimde mustelanın hamileler için özel bir yağı vardı onu kullandım. Her duştan sonra ise Biodermanın Atoderm Balm kremini kullandım. Ama hamileliğimin son haftalarına doğru bunlar yeterli olmadı ve sadece karnım için Ceravenin kavanoz içerisinde kuru ciltlere özel kremi var onu kullanmıştım ve inanılmaz rahatlatmıştı karnım gerildikçe sürekli o kremi kullandım. Genetik olarak çatlamaya müsait bir cildim olmasına rağmen çok şükür hiç çatladığım olmadı. Tabi bunun yanında bol su tüketimi, beslenme ve harekette bence çok önemli 🙏🏻
A

Ayşe Ş. ..

13 Aralık 2025 13:34
Ben tatlı badem yağı, zeytin yağı ve kakao yağı ile bir krem yaptım onu sürdüm iyi gelmişti. 100 ml kakao yağıni eritin ılık hale gelince 50 ml tatlı badem yağı, 25-30 ml kadar zeytin yağı ilave edip karıştırın. Biraz daha ılıyınca bir kavanoza koyun 1 saat dolapta beklesin sonra krem gibi oluyor. Sürdükçe eriyor ve yağlı değil nemli bir his bırakıyor. Yüzünüze falan sürmeyin ama kakao yağı olduğu için güneşe çıkarsanız leke yapabilir. Fazla yaptım ben doğumdan sonrada kullandım. Denemek için bu ölçülerde yapabilirsiniz. Iyi gelirse yine yaparsınız
E

Eliff

13 Aralık 2025 13:42
Benim hiç çatlağım olmadı sadece elemıs body oıl yagını kullandım imkanınız varsa alın derim ben yurtdışından aldırmıştım
Nazlı G. B.

Nazlı G. B.

Diş Hekimi

13 Aralık 2025 20:42
Biooil + Hindistancevizi yağı öneririm. Üzerini de arada bir streç ile sarın ve her yağ sürmeden önce karnınızı ıslatın 💕lierac da kullandım ama aralarda tercih ettim. Göğüsleri de 5. Aydan sonra unutmayın

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir