Büyüme Geriliği

221 görüntüleme
Esra A.

Esra A.

5 Ekim 2025 21:40
Bebeğim 37 haftalık 1.850gr 44cm doğdu.Küvez geçmişi yok. Şuan 10 aylık ve 6.500 gr 68cm. İlk 6ay anne sütü aldı.7.aydan itibaren anne sütü mama-ek gıda ilerliyoruz.büyüme dedim çünkü gelişimi ayına göre gidiyordu oturma emekleme gibi .ek gıdayı kabul etmiyor.favorı 3 mama aptamil -sma-hipp denedim ama yaramıyor.genetik olarak minyonlukta var fakat kilo düşüklüğünden dolayı zorbalığa maruz kalıyorum.her gören hiç gelişmemiş vs diyor neler yaşadığımı bilmeden.çok yorgunum.bu süreci yaşayıp atlatan yardımcı olabilirmi önerilere açığım..
T

Tuğba B. ..

5 Ekim 2025 22:04
Milletin üstüne vazife olmayan herşeye burnunusokması yokmu ya:(...
G

Gamze S.

7 Ekim 2025 22:40
Benim bebeğimle haftasında doğdu ben ameliyat oldum 6 aylikken 3 gnn benden ayrı kaldı.o zamandan beri boy uzamiyor kilo almiyor bnde üzülüyorum geriden geliyormus
A

Aysu A.

9 Ekim 2025 21:20
Benim oğlum da 36 haftada 1980 44 cm doğdu. 10. Ayında 7000 kilo olmuştu ama son aylarda hep 200 gr aldı daha fazlasını aldıramadım çünkü ek gıdayı reddediyor biberon tutmadı ve aşırı hareketli. Doktorumuz aptamil prosyneo önerdi ama veremiyorum biberon tutmadığı için. Ama kansızlıktan dolayı iştahı yok 4 aydır demir ilacı kullanıyoruz bence kan tahliline baktırın. Ama her şeyden önce insanlara takmamaya alışın çünkü herkes hep bir şey söylüyor zaten kilo alırsa da obez diyolar boşverin ☺️
Esra A.

Esra A.

9 Ekim 2025 21:31
@Aysu Aksu Demir ilacı,Balık yağı,vitamin kullanıyoruz.geçen hafta tam kan tahlili yapıldı bütün değerleri normal.çok şükür benimki biberon tutuyor .prosyneo da kullandım doğru mamayı bulamadık sanırım.çoğunluğun bebeğini şişiren mamalar benimkine yaramıyor bile.Sizinde Allah yardımcınız olsun inşallah bir mucize olur ve tutar💕.bu arada benim oğlum da tutmamıştı ama kızım tuttu kaşık biberon vs.her biberonu denemiştim çay kaşığıyla bile vermiştim ondan sonra yola girdi çok şükür sizinde denemenizi tavsiye ederim :)

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir