Burunda Aşırı Hırıltı ve Sümük

167 görüntüleme
E

Elif K.

21 Ağustos 2025 21:44
32+5te doğan oğlum 2 kg ile 16 gün sonunda taburcu oldu. Burnunda aşırı bir sümük sesi hırıltı var sanki bazen su kaynatıyor gibi nefes alırken. Kızımdan edindiğim tecrübe ile kakada mukusta görünce inek sütü ve ürünleri yemeyi bıraktım bir haftadır fakat geçmesede sanki artış var kusmalarında. Bu sümük nasıl geçer görüntü temiz. Henüz daha 1 buçuk aylık düzeltilmemiş.
Esma U.

Esma U.

21 Ağustos 2025 21:52
Burnu tıkalıysa serum fizyolojik ile temizleyin mutlaka yıkama işlemi yapın gerekirse.yapamıyorsanız doktorunuza yaptırın. Osman hocanın hikayesin de var bugün paylaştı. Anlatımlı videosu buda kanalında

E

Elif K.

21 Ağustos 2025 21:53
Serum fizyolojik ile yıkıyorum ama küçük olduğu için şırınga ile sıkacak kadar cesaretli değilim şuan. Küçük tüplerle sıkıp yıkamaya çalışıyorum
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

21 Ağustos 2025 21:56
Hekiminizden burun yıkama ve aspirasyonu konusunda yardım isteyin . Burun içini iyi temizleyemezseniz balgam oluşumu akciğer problemleri beraberinde geliyor.
A

Ayşe V. ..

2 Eylül 2025 18:22
Elif hanım bende sizin gibi tüp serum kullanıyorum sıktıktan sonra aspire edin isterseniz ben öyle yapıyorum ama hırıltı benim kızımda da geçmedi geniz eti ya da alerjik de olabilir diye düşünüyorum

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir