Burun Yıkama

160 görüntüleme
Aybike A. .

Aybike A. ..

20 Ekim 2025 21:26
Burun yıkama işlemi beni korkutuyor yanlış birşey yapmaktan çok korkuyorum. Bir zararı var mı acaba ya yanlış yaparsam diye oglumun burnu tıkalı birsürü video izledim ama yine de yapamam sanıyorum
T

Tuğbanur C.

20 Ekim 2025 21:38
Öncelikle bu kadar korkacak bişey olmadığını bir kaç deneyimden sonra öğrendim içiniz rahat olsun emin olun ki burnunu temizlememek daha zarar veriyor ilk 6ayda hatta hayati tehlike taşıyor. En fazla olacak senaryo kulak enfeksiyonu diye biliyorum serum suyundan kaynaklı ama bu bir ihtimal sadece tanzikli şekilde fışkırtarak yıkamada bazı doktorların ikiye ayrışmış . Öneri olarakta kafasını yan çevirip bir kaç damla serum fizyolojik sıkıp her iki tarafında da mukusu yumuşatır sonra da aspiröterle çekerek temizleyebilirsiniz🌸
Aybike A. .

Aybike A. ..

20 Ekim 2025 21:42
Oğlum6 buçuk aylık, şimdiye kadar hep aspiratörle çekiyordum ama bu sefer gelmiyor ama baya dolu uykusunu etkiliyor hatta o yüzden yıkama yapmam gerekiyor sanırımmm. Cesaret verdiğiniz için çok teşekkür ederim 🥰
T

Tuğbanur C.

20 Ekim 2025 21:49
Babyvac diye bir aratmanızı tavsiye ediyorum bu süpürgeye takılan bir aspiratör manuel olanlardan daha kullanışlı hatta yorumlarını okursanız daha net anlarsınız. Büyüyen çocuklarda daha çok öneriliyor. Trendyolda var Babyvac ☺️
F

Figen ..

20 Ekim 2025 21:51
tuğba hanıma katılıyorum arkadaş tavsiyesiyle aldım bayıldım her gece yatmadan önce çekiyorum rahat nefes alıyo çocuk
F

Feyza N. Ş.

20 Ekim 2025 22:40
Ben de aynı şekildeydim çok çekiniyordum ve çok korkuyordum sonra bebeğim tıkanıklığı yüzünden acillik olduk ve onlar bana gösterdi nasıl yapıldığını şimdi günde evde en az 7.08 kere yapıyorum yapmak zorunda kalıyorum daha doğrusu onun sağlığı ve nefes alabilmesi için çok önemli 
Aybike A. .

Aybike A. ..

21 Ekim 2025 11:06
Herkese çok teşekkür ederimmmm

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir