Burun Tıkanıklığı ve Uyuyamama

84 görüntüleme
B

Bahar A.

18 Eylül 2025 10:20
Kızım 1 yaşında birkaç gündür burnu şeffaf şekilde akıyor ve gece tıkanıyor uyuyamıyor. Bu arada gece saat başı uyanıyor kriz şeklinde ağlıyor diş olduğunu sanmıyorum 6 diş çıkardı ve hiç böyle şeyler yaşamamıştık. Burun akıntısı ve tıkanıklık için ne yapabilirim sf ile açıyorum yine tıkanıyor
İ

İpek B. Z.

18 Eylül 2025 10:38
Sf'in hemen ardindan burun aspiratörüyle de cekin Bahar Hanim, öyle yapinca bayagi etkili oluyor bizde.
B

Bahar A.

18 Eylül 2025 10:49
Merhaba hasta değil ama sadece burun tıkanıklığı ve akıntısı var yemesi hareketliliği iyi sizde de öyle mi?
Ayşe A.

Ayşe A.

18 Eylül 2025 10:55
Bizde geçenlerde hasta olduk öyle burun tıkanıklığı oldu serumla beraber aspiratörle çektim burnunu çok ağladı ama çekerken sonrasında rahatladı çektikten sonra dizime yatırıp sırtına da vurdum ki kalan serumu ağzından çıkartsın diye bir de soğuk buhar verdik nebülizatörle o baya rahatlattı burnunu açması için
İ

İpek B. Z.

18 Eylül 2025 11:02
Bizim de öyleydi gecen hafta. Yeme içme ve hareketlerde sıkıntı yoktu, ama burun bayagi tikaliydi. Sürekli sf ve aspiratör yaptik 1 haftada toparladı.
M

Melek E. ..

18 Eylül 2025 18:46
Merhaba,bebeğime ne zaman tıkanıklık olsa bende hemen serum suyu ile temizlik yapıyorum peşinden hemen serum suyunu hava şeklinde veriyorum ve en son olarak ta burun aspiratör ile içini çekiyorum.. boğaza inmeden burun tıkanıklığı hemen geçiyor..günde 3 defa hava veriyorum ben fazlası yok ama burunu 2 saate bir temizliyorum su ile..çekme işlemini de damarlara zarar vermemesi açısından sık sık yapmıyorum günde iki en fazla üç defa..Bu şekilde geçen sene kışı çok şükür sadece bir defa hasta olarak atlattık..bu aralar ne zaman tıkanıklık hissetsem hemen bu işlemi yapıyorum geçiyor çok şükür..Ve en güzeli de şu ki bu serum suyu ile burun temizleme işini kaç yaşında olursa olsun yapınca tıkanıklık kalmıyor..Okula giden 7 yaşındaki kızım bu aralar tıkanık dolanıyor günde 2 defa temzileyip hava veriyorum onada rahatlıyor..
B

Bahar A.

18 Eylül 2025 19:41
Merhaba elimde nebülizatör yok buhar makinası ile odayı nemlendirmek işe yarar mı

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir