Burun Tıkanıklığı

113 görüntüleme
A

Ayşenur E.

22 Ekim 2025 18:13
Bebeğim 11 aylık 4 gün önce grip oldu burnu çok tıkalı serum fizyolojik ile yıkamama rağmen hala hırıltı geliyor. Çok dolu burnu başka nasıl temizleyebilirim. Şırınga ile yıkamaktan korkuyorum başka alternatif var mı
İ

İrem

22 Ekim 2025 18:36
Buhar ile serum fizyolojik verip nefesli aspiratör ile çekebilirsiniz bugün öyle yaptık çok rahatladı Ayşenur Hanım
Simay G.

Simay G.

22 Ekim 2025 18:38
Bende hiç birşey işe yaramıyor şuan hala hır hır sprey buhar sıfır yani acile götüreceğim artık bir haftadır aynı sıkıntı çok bunaldım
G

Gökçin N.

22 Ekim 2025 18:40
Şırınga ile yıkamaktan korkmayın. Acayip rahatlıyorlar. Biraz ağlıyorlar ama sonrası ferahlık. Hatta aspiratör ile çekmekten daha kolay geliyor bir kez yapınca. Kızım aspiratörde daha çok ağlıyor.
A

Ayşenur E.

22 Ekim 2025 18:46
Nefesli ile de çektik ama çok işe yaramadı. 5 dakika sonra yine aynı özellikle geceleri daha çok tıkalı. Buhar makinasi çalışıyor içerisine eczaci serum fizyolojik katın demiş öylede yaptım ama etkili olmadı
İ

İrem

22 Ekim 2025 18:57
Doğrudan yüzüne serum fizyolojik buharı veren nebulizatörden bahsediyorum aynı şeyi denemiştiniz işe yaramadı değil mi Ayşenur hanım
İ

İrem

22 Ekim 2025 18:58
Gökçin hanım kaç cc ile yıkama yapıyorsunuz acaba
A

Ayşenur E.

22 Ekim 2025 19:03
Yok İrem hanım onu denemedim. Oda da bulunan buhar makinasi in içerisine 5 cc serum fizyolojik ekledim.
İ

İrem

22 Ekim 2025 19:06
Biz de oğlum hasta olunca aldık güzel bir alet yumuşatıyor. İsterseniz eczaneden edinebilirsiniz. Serum fizyolojik ile kullanmanın herhangi bir sakındası yok diye biliyorum. Onunla rahatlatıp çekiyorum baya da dışarıdan dgörünmeyen sümük çıkıyor
A

Ayşenur E.

22 Ekim 2025 19:32
Nebulizatör ile serum fizyolojik verip sonra çekeceğiz dogru anladım değil mi. Peki önerdiğiniz bir marka var mı ona göre alalım
İ

İrem

23 Ekim 2025 13:59
Gece nöbetçi eczaneden aldık biz başka denememiz olmadı o yüzden makine iyi midir bilemiyorum yeşil kapaklı küçük bir aparat. Serum fizyolojiği de veriyorlar gerçek serum şeklinde, şırınga ile içinden çekip makineye koyuyorum Ayşenur hanım

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir