Burun Tıkanıklığı

159 görüntüleme
P

Pınar Z.

14 Ekim 2025 02:44
25 aylık kızım sümkürmeyi yapamadığı için aşırı tıkalı yatamıyor. Serum fizyolojik işe yaramıyor. Nebilüzatör hiç kullanmadım iyi bir şey mi. Başka tavsiye ve alternatifi olan lütfen yazsın
Y

Yagmur E. ..

14 Ekim 2025 05:07
Benim 2.5 aylık bebegim ve hemen hemen doğduğundan beri burnu sürekli tıkanıyor tam.olarak durum söylediğiniz gibi nebilüzator baya günü kurtarıyor ama kanz almayın 1 ay olmadan bozuldu başkamarka bakın
P

Pınar Z.

14 Ekim 2025 05:51
Geçmiş olsun Yağmur hanım inşallah artık tekrarlamaz. Söylediğiniz markayı almayız bizde o halde teşekkürler:)
E

Esra K.

14 Ekim 2025 06:27
Serum fizyolojısınden sonra burun aspiratmrleri var onlarlaa çekildiğinde daha çok sümük çıkacakve bebeğinizz rahatlayacaktır . Şahsen ben oylee yapıyorumm vee burun açıluyor sizede tavsiye ederim . Otribebe kullanıyorum ben (@reklam değil öneri)
Y

Yagmur E. ..

14 Ekim 2025 06:56
Tesekkurederim Pınar hanim size de geçmiş olsun bu arada omuz ve basi biraz yüksekte olunca daha az tıklandığındigini fark ettim onu da sağlayabilirsiniz bir de bunlar 21. Derece oda 57 Derece nem düzeyinde sonuc verdi bende Esra hanımında dediği gibi nasal aspiratörle çekiyorum serum.damlattigimda ama açıkçası en verimlisi nebülizatöroldu çünkübrun ici komple nemleniyor bazen gece uyurken tıklanmaga başladığınıfark edip uyanmadan müdahaleediyorum uyanmıyor bizde durum böyle umarim sorunu çözersöylediklerim banyoya görmeden serum sıkıpaspretorle çekip banyoya girdiğimiz gece de tıkanmiyor o da aklınızda olsun.
P

Pınar Z.

15 Ekim 2025 10:05
Çok teşekkür ederim bütün yolları deniyoruz rahatlatmak için. Zamanada ihtiyaç var tabi umarım her çocuk bu süreçleri en rahat ve en kısa sürede atlatır.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir