Burun Tıkanıklığı

85 görüntüleme
Z

Zehra

11 Ekim 2025 05:43
6 aylık bebeğimin burun temizliğinde en fazla kaç ml serumla temizlemeliyim 5 ml yetersiz kalıyor
K

Kübra Y.

11 Ekim 2025 05:44
2.5 bir tarafa 2.5 bir tarafa şeklinde olması lazım. Doktorunuza danışarak arttırabilirsiniz. Ben günde 2 veya 3 sefer yapıyordum
Z

Zehra

11 Ekim 2025 05:45
Bu dediğiniz yeni doğanda diye biliyorum 3 ay sonrasında her buruna 5 olarak arttırılabiliyor hatta saat başı tekrarlanabiliyorama 5 verdiğimde bile açılmıyor geceyi uykusuz geçirdik :(
B

Betul Y.

11 Ekim 2025 05:51
Benım bebeğim 43 gunluk iken yakalanmıstık 🥺 hastanede burnunu acmak ıcın her bır burna 3 dolu sırınga ıle temızlık yapılmıstı. Açılmazsa suyu artırabılırsınız bence cunku netıcede acılmıyor.. ılk doktor kontrolumuzde bır burna 5 ml iledlktorumız kendı acmıstı cok tıkalı bu bebek demıstı
Z

Zehra

11 Ekim 2025 06:03
Minicik burunlar nasıl bu kadar çok tıkanabiliyor anlamıyorum. Bu mevsim de hasta olmasa bile günlük yapıyordum ama gerçekten tıkalı olması uyku emme konforunu çok etkiliyor. Teşekkür ediyorum 🙏🏼

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir