Burun Temizliği
137 görüntüleme
L
Leyla
1 Kasım 2025 19:16
Doktor beyin videosundaki gibi serumla burun temizliği yapmaya calısıyoruz ama yapamıyor muyuz anlamıyorum..serumu sıkıp sırtına vurmaya baslıyoruz ama cok az cıkıyo ve hiç kullanmak istemememize ragmen mecbur sonrasında aspretorle(yanlıs yazmıs olabilirim) cekiyoruz anca o sekilde temizleniyo benzer durum yasayan var mı.? Yardımcı olabilecek varsa sevinirim
H
Hatice B. K. ..
1 Kasım 2025 19:35
Evet bizim de öyle oluyor ayakta kucağınıza alıp başını göğsünüze yaslayıp 5 er CC çekip verebilirsiniz. Bizim doktorumuz böyle yaparsanız daha kolay çıkar dedi ve gerçekten öyle aspiratörle çekmeye gerek kalmıyor ama bebeğinizin buna izin vermesi gerekiyor benimki biraz zorluyor ama öyle yapmaya çalışıyorum. Yaptıkça alışır diye düşünüyorum.
E
Elif N.
1 Kasım 2025 19:40
Bizim bazen deliğinin birinden hiç çıkmıyor gibi. Ama cigerine kaçsa da sorun olmayacağını söylemişti yoğumbakımdaki hemşireler. O yüzden takıldığım tek nokta burnu yeterince açıldı mı oluyor.
L
Leyla
2 Kasım 2025 17:56
Tesekkür ederüm hanımlar 🥰 bizimki bilfiğin kendini yırtıyo yaparken sonrasında sırtına vururken de kıpkırmızı oluyo zaten aglayıp bagırmaktan ama içim rahatladı elif hanımın yogunbakımdaki hemsirelere onaylatması falan hatice hanımın dediği gibi bi de 5 cc deneyelım bakalım Allah razı olsun
T
Tuba ..
5 Kasım 2025 19:52
Aspiratör ile burun açmak neden zararlı
L
Leyla
5 Kasım 2025 21:38
@Tuba zararlı demeyelim tam olarak da cekmeye calısırken burna fazla baskı uygulanabiliyo istemsiz.. bi de burun delikleri çok küçük sonucta