Burun Temizliği
153 görüntüleme
K
Kübra Y.
29 Eylül 2025 12:10
Bebepim 7 aylık burnu tıkalı. Sabah ve akşam 2 kereserum fizyolojik ile açıyorum ama yetmiyor. Bu sayıyı arttırsam bir sıkıntı olur mu?

Fahriye H. Ö. ..
29 Eylül 2025 12:12
Hayır olmaz benim bebeğim dört aylık günden dört defa yapıyorum ama şunu da unutmayın buruna yapılan fazla müdahale burun içinin tahrişine vi şişesine neden olur
K
Kübra Y.
29 Eylül 2025 12:14
2 cc yapıyorum. Fazlasına cesaret edemedim. Çünkü ben açtıkça daha rahat uzun uyuyor bu arada cevabınız için çok çok teşekkür ederim😘💕
A
Ayşegül Ü.
29 Eylül 2025 13:12
Osman hoca bir videosunda her emzirme öncesinde yapabilirsiniz diyor yani ihtiyaç varsa tabi ki arttırabilirsiniz.
K
Kübra Y.
29 Eylül 2025 13:16
Teşekkür ederim Ayşegül hanım. İnanın korkuyorum burnunu kanatırım diye. Bu arada cevabınız için teşekkür ederim😘💕
E
Ezgi Ç. V.
29 Eylül 2025 13:21
Merhaba benim bebeğim 2 aylık her gün 5cc yapıyoruz, 2,5 her buruna olacak şekilde.
K
Kübra Y.
29 Eylül 2025 13:34
Teşekkür ederim Ezgi hanım. Bende toplam 4 cc yapıyorum. Korktuğum için fazlasına cesaret edemiyorum
A
Ayşegül Ü.
1 Ekim 2025 01:37
Rica ederim Kübra Hanım,gelin sarılalım, nolacak böyle burnunu açmayınca “eyvah ya nefes alamazsa “ diye burnunu açarken “ ya zarar veriyorsam kanarsa” diye burnunu açtıktan sonra “ yeteri kadar açamadım” diye endişeleniyoruz. Sanırım annelik cesareti de korkuyu da aynı anda götürme işi. Bir keresinde eşim yanlışlıkla bir buruna 5cc yapmıştı. Çok şükür bir şey olmadı.
K
Kübra Y.
1 Ekim 2025 02:00
Gerçekten öyle. Aklım çıkıyordu. Hâlâ öyle korkuyorum. Halamız hemşire o yapıyordu genellikle şimdi alıştım günde 2 kere ben yapıyorum. Bebeğim huzursuz olunca bende huzursuz oluyorum. Keşke bebekler hiç hasta olmasa