Burun Temizliği

153 görüntüleme
K

Kübra Y.

29 Eylül 2025 12:10
Bebepim 7 aylık burnu tıkalı. Sabah ve akşam 2 kereserum fizyolojik ile açıyorum ama yetmiyor. Bu sayıyı arttırsam bir sıkıntı olur mu?
Fahriye H. Ö. .

Fahriye H. Ö. ..

29 Eylül 2025 12:12
Hayır olmaz benim bebeğim dört aylık günden dört defa yapıyorum ama şunu da unutmayın buruna yapılan fazla müdahale burun içinin tahrişine vi şişesine neden olur
K

Kübra Y.

29 Eylül 2025 12:14
2 cc yapıyorum. Fazlasına cesaret edemedim. Çünkü ben açtıkça daha rahat uzun uyuyor bu arada cevabınız için çok çok teşekkür ederim😘💕
A

Ayşegül Ü.

29 Eylül 2025 13:12
Osman hoca bir videosunda her emzirme öncesinde yapabilirsiniz diyor yani ihtiyaç varsa tabi ki arttırabilirsiniz.
K

Kübra Y.

29 Eylül 2025 13:16
Teşekkür ederim Ayşegül hanım. İnanın korkuyorum burnunu kanatırım diye. Bu arada cevabınız için teşekkür ederim😘💕
E

Ezgi Ç. V.

29 Eylül 2025 13:21
Merhaba benim bebeğim 2 aylık her gün 5cc yapıyoruz, 2,5 her buruna olacak şekilde.
K

Kübra Y.

29 Eylül 2025 13:34
Teşekkür ederim Ezgi hanım. Bende toplam 4 cc yapıyorum. Korktuğum için fazlasına cesaret edemiyorum
A

Ayşegül Ü.

1 Ekim 2025 01:37
Rica ederim Kübra Hanım,gelin sarılalım, nolacak böyle burnunu açmayınca “eyvah ya nefes alamazsa “ diye burnunu açarken “ ya zarar veriyorsam kanarsa” diye burnunu açtıktan sonra “ yeteri kadar açamadım” diye endişeleniyoruz. Sanırım annelik cesareti de korkuyu da aynı anda götürme işi. Bir keresinde eşim yanlışlıkla bir buruna 5cc yapmıştı. Çok şükür bir şey olmadı.
K

Kübra Y.

1 Ekim 2025 02:00
Gerçekten öyle. Aklım çıkıyordu. Hâlâ öyle korkuyorum. Halamız hemşire o yapıyordu genellikle şimdi alıştım günde 2 kere ben yapıyorum. Bebeğim huzursuz olunca bende huzursuz oluyorum. Keşke bebekler hiç hasta olmasa

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir