Burun Temizliği

138 görüntüleme
A

Aslıhan A.

6 Eylül 2025 05:33
43 günlük bebeğim enjektörle 2 CC tuzlu su yapıp burnunu temizlemek istemiştim ama su genzine de kaçtı yuttu da herhangi bi tepkime olur mu vücudunda acaba?
B

Betül E.

6 Eylül 2025 05:35
serum fizyolojik alıp kullanın
A

Ayşegül Ü.

6 Eylül 2025 05:37
Benim bebeğim 50 günlük, biz her gün serum fizyolojikle temizleme yapıyoruz ve maalesef bu zamana kadar gözüne de geldi ağzına da geldi, çok şükür bi sıkıntı olmadı, burnunu temizledikten sonra meme verdim hemen.
A

Aslıhan A.

6 Eylül 2025 05:41
Teşekkür ederim içimi rahatlattınız 🤗
V

Vildan Ö. ..

6 Eylül 2025 05:41
Benim oğlum beş aylık oldu doğduğundan beri nerdeyse hergün yapıyoruz internette enjektörün ucuna takılan silikona denk geldim almanızı tavsiye ederim son bir aydır o kadar rahatladık ki enjektör direk burnunun içine giriyor ve yumuşak olduğu için bebek kaçmıyor
E

Elif G. Ç.

6 Eylül 2025 07:37
Bebeğim 37 günlük bazen burnunun tıkalı olduğunu hissediyorum ama asla bu işleme cesaret edemiyorum :/
M

Mine G.

6 Eylül 2025 07:38
Burnu tıkalı olmasa da hergün yapmak zarar vermiyo mu?
A

Aslıhan A.

6 Eylül 2025 08:25
Hırıltılı nefes alması varsa tıkalıysa yapın yoksa gerek yok
V

Vildan Ö. ..

7 Eylül 2025 11:24
Hiç bir zararı yok hatta faydası var osman beyin bu konuda videosu var izlemenizi tavsiye ederim her emzirmeden önce temizleyin diyor hatta ama ben o kadar yapamıyorum

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir