Burun Temizleme
78 görüntüleme
M
Merve N. ..
20 Eylül 2025 20:43
Bebeğim 7 aylık bu hafta viral enfeksiyon geçiriyoruz burun tıkanıklığı için sf ile yıkama yapıyordum ancak kbb doktoru bi ablamız kulak yolu kısa olduğu için bu işlemden kaynaklı kulak zarının zarar görebileceğini söyledi. Ne yapacağız 🤯🤯🤯
S
Sıla S.
20 Eylül 2025 20:52
Merhaba geçmiş olsun benim kızım da 9 aylık. Geçen hafta üst solunum yolu enfeksiyonu oldu tam geçti derken Bugğn yine burnu tıkandı. Artık seruma da izin vermiyor. İnternette uyurken baş ucuna yarım soğanın içine karanfil batırdıklarını okudum inanmadım ama gerçekten bebeğimin burnu açıldı. Odada yarım saat beklettim kaldırdım dolaba. Gece tıkanırsa tekrar koyacağım yanına
A
Arzu.G
20 Eylül 2025 20:56
Merhaba,bilirkişi değilim elbette ama oğlum13 aylık doğduğundan beri serum fizyolojikle temizlerim burnunu kaç paket bitirdik sayamadım . burnunu temizlememek enfeksiyonun ciğerlere inmesi gibi daha kötü sonuçlar doğurabiliyor Allah muhafaza. Sumkurmeyi bilmeyen bebelerin burnu başka nasıl temizlenir bilemiyorum 🥲

Ayça K. A.
Hemşire
20 Eylül 2025 21:10
Kbb doktoru tanıdığınız muayene ederek bunu bebeğiniz özelinde mi söyledi ? Genel olarak bahsettiyse çok eski bir söylem çünkü bu kullandığımız sıvı kulak yoluna gidecek yoğunlukta bile değil. Ama bebeğinizin muayenesi yapılıp özel bir durumu var denildiyse bir şey diyemem