Burun Şekil Bozukluğu
73 görüntüleme
A
Aycan
30 Ağustos 2025 09:59
Anneler merhaba bebeğim şu an 35 günlük yaklaşık 10 /15 günlük civarı iken bi zirayetçi burnundan böyle makas alır gibi hareket yaptı o an bana sanki kal geldi ve yapma diyemedim çok değişik bi alıklık oldu bende sanki sonrasında çocuğun burun kanadının kıkırdağı içeriye çökmüş gibi hissediyorum sizce böyle bi durum yaşanması mümkün mü psikolojim bozuldu neden dur yapma demedim izin verdim diye günlerden beri kendimi suçluyorum
S
Sema E.
30 Ağustos 2025 10:26
Şuan biraz vicdan azabı duyuyorsunuz pişmanlık duyuyorsunuz sizi çok iyi anlıyorum bende hala oyleyim kendinizi suçlamayın bu durumu birde çocuk doktoruna sorun burnuna bakar sizde rahatlamış olursunuz
Ö
Öznur Ç.
30 Ağustos 2025 10:43
Ya bazı insanlar anlık yapıyor böyle şeyler insan o an bi kalıveriyo öpenlere de aynı şekilde kızıyorum sonradan insan neden demedim diyip sinir oluyor vicdan azabı oluyor haklısınız ama o an beklemediğimiz bişey ve anlık olduğu için sanırım bişey diyemiyoruz bence doktoruna sor için rahat eder
A
Aycan
30 Ağustos 2025 11:06
Her kontrole gittiğimde nasıl oluyorsa unutuyorum sormayı eve gelince aklıma geliyor sanki bazen hırıldıyor gibi buna bağlıyorum bende istemsiz inşallah ben evham yapıyorumdur bi sıkıntıua yol açmamıştır normaldir