Burun Akıntısı Tıkanıklık Zor Nefes Alma

125 görüntüleme
M

Mervenur U.

25 Eylül 2025 18:23
Bebeğim 4 ay 26 günlük dünden beri burun akıntısı var bugün balgamlı bir şekilde kustu beyazdı. ara ara öksürüyor uyurken nefes alamıyor sanırım çığlık atarak uyanıyor 1 hafta önce hırıltıdan dolayı doktora götürdük ciğerler temiz dedi tekrar doktora götürmeli miyim evde sürekli burnu sf ile yıkıyorum ama tam açılmıyor buhar da yaptırmıyor korkuyor ne yapmalıyım endişeliyim
Cansu K. E.

Cansu K. E.

Emzirme Danışmanı

25 Eylül 2025 19:10
Oda nemini %40-60 arasında tutun. Sf ile yıkarken doğru yapıp yapmadığınızı anlamak için Osman Hocanın bir videosu vardı onu izleyebilirsiniz doğru yapılınca büyük oranda rahatlatır. Buhar direk olarak maskeye izin vermesede uyutunca 10-15 cm uzağına yerleştirip çalıştırın yüzüne doğru illaki katkısı olacaktır, şarjlı olanlar uyku sırasında kullanım için çok avantajlı sesleri baya düşük oluyor kompresörlülere göre. Buhar ve sf ile yıkama sonrasında sırtına patpat vurarak çıkarmasına yardımcı olun.
Aybüke C. H.

Aybüke C. H.

25 Eylül 2025 20:15
benim oğlum da 4 ay 16 günlük aynı şikayetleri vardı doktorumuza götürdük size dediği gibi ciğerinde bir şey yok dedi günde üç defa izotonik buhar makinasında üç ml ver demişti o biraz rahatlattı
M

Mervenur U.

25 Eylül 2025 20:26
Buhar makinesinden çok korkuyor yapamıyoruz ama burnunu temizliyoruz biraz daha rahatladı şuan öksürüğü için prospan şurup önerdi eczacı ama vermedim doktor önermedi kullanan var mıdır?
Aybüke C. H.

Aybüke C. H.

25 Eylül 2025 20:52
prospan öksürük şurubu 2 yaş altı verilmiyor..
bizimkide korkuyor kucağıma alıp ayakta oynatarak yada uzatıp oyuncak göstererek ses çıkartarak zorla veriyorum bu küçük portatif taşınabilen sessiz buhar makinasını al bence ondan korkmuyolar
M

Muhteber D.

25 Eylül 2025 21:12
Oğlum 9 buçuk aylık öksürük ve burun akıntısı vardı gece uykusundan uyandırıyordu öksürükleri iki gün böyle geçti dün gece soğan kesip içine karanfil sapladım yakınına koydum burun açmaya iyi geliyor dediler ve bir iki sarımsağı ezip iki saat zeytinyağında beklettim gece uykusuna geçince yağdan ayak tabanına sürüp çorap giydirdim bugün burun akıntısı da öksürükte geçmişti ☺️ tavsiye ederim
M

Mervenur U.

25 Eylül 2025 22:15
Çok teşekkür ederim deneyeceğim mutlaka

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir