Burun Akıntısı Öksürük Hırıltı

81 görüntüleme
H

Hazal E.

16 Eylül 2025 06:06
Merhabalar oğlum 9 aylık bir anda burun akıntısı başladi serum fizyolojik ile temizledim sürekli ama sanırım fayda etmedi önce öksürük sonra da hırıltı başladı doktora mı götürme liyim ne yapmalıyım
M

Melike Ç. ..

16 Eylül 2025 06:15
Enfeksiyon durumu yok ise serum fizyolojiğe devam edin. Öksürük içinde doktorumuzun tavsiyesi ile günde 3-4 kere olacak şekilde 2 çay kaşığı tereyağında 2 çay kaşığı pekmezi eritip biraz su ile karıştırıp 1 hafta kadar içirdim öksürüğü geçti balgam çıkarttı ve rahatladı. Deneyebilirsiniz.
N

Nurten

16 Eylül 2025 06:16
Sık sık burnunu açıp yüz üstü çevirip pat pat sırtına vurup balgamlarını sökmeye çalışın 1 haftayı geçerse doktora götürün. Benim doktorum o şekilde söylemişti. 1 haftayı geçince de ben götürmüştüm ciğerlerini dinlediler bir sıkıntı yok dediler zaditen damla verdiler ve nebulizatör ile sabah akşam ilaç ve serum fizyolojik karıştırıp verdim. Bebeklerin viral hastalıkları bağışıklıklarından dolayı biraz uzun sürebiliyor. Bir de mutlaka temiz havaya çıkarın doğal soğuk buhar oluyor.
İ

İpek B. Z.

16 Eylül 2025 06:18
Bizde de oldu gecen hafta, 1 hafta devam etti. Düzenli serum fizyolojik şırıngayla günde 3 4 kez ve hemen ardından aspiratör yardimiyla çektik. Hala hafif hirilti var, akşamları çekiyoruz yeterli oluyor. Geçmiş olsun.
H

Hazal E.

16 Eylül 2025 06:31
Pekmezi ve tereyağını deneyeceğim teşekkür ederim
H

Hazal E.

16 Eylül 2025 06:31
Her gün dışarıya çıkarıyorum serum fizyolojik de yapıyorum ama artmış gibi geldi bugün bana teşekkür ederim

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir