Burun Akıntısı

122 görüntüleme
A

Ayse K.

12 Ekim 2025 01:18
Merhaba 18 aylık bebeğim ilk defa burun akıntıs var hiç hastalanmadı daha önce. Ateş yok sadece burun akıntısı var.burnu tıkalı değil bu arada ama şeffaf bir sümük akıyor ara ara serum fizyolojik sıkıp vakumlu bi aletle cektimbaya sıvı cekildi. Başka ne yapmam lazım ilerlememesi için tecrübeli anneler size ihtiyacım var.
S

Sevgi S.

12 Ekim 2025 04:16
bu süreçte yapacağınız şey devamlı burnunu açmak tıkalı kalmamasına özen gösterin ciğere inmemesi için. ateş takibi yaparak genel hal ve durumunu izlemeniz gerekiyor halsiz mi neşeli mi gibi. çok geçmiş olsun :)
N

Nur Y. Ö.

14 Ekim 2025 20:03
@Ayse Kumova çok geçmiş olsun Ayse hanım. Bebeğiniz şu an nasıl? Benim 9 aylık oğlum da aynı durumda. Neler yaptınız?
A

Ayse K.

14 Ekim 2025 20:06
#2 çok şükür daha iyi. Sürekli burun içine serum fizyolojik spreyi sıktım ben şırıngayla yapamadım açıkçası. Sıkıp hemen aspiratörle temizledim. Odasını nemli tuttum %56 gibi ve cok dısarı cıkardım temiz hava alsın diye. Yaşadığımız yer soğuk daha iyi geldi güzel giydirip cıkardım soguk buhar etkisi verdi yani ve atesi vardı cok hafif düşürdü. Evde bol bol ellerini yıkama bahanesiyle ılık suyla yıkadım ates icin ve ayak altına hazırladıgım sarımsaklı zeytinyağ sürdüm hep.yemeklerindede sarımsaklı yogurt ekledim. Cok sukur simdi 4. Gun gecmeye az kaldı ilaçsız atlatıcaz gibi
N

Nur Y. Ö.

14 Ekim 2025 20:22
Çok sevindim daha iyi olmasına. ve verdiğiniz bilgiler benim için çok önemli teşekkür ederim çok sağ olun. Ben de şırıngayla burun temizliği yapamıyorum. Dediğiniz gibi aspiratör kullanıyorum şu anda. Umarım bir an önce iyi olurlar.
A

Ayse K.

14 Ekim 2025 20:29
Saline water spray benim ki Türkiye de var mı bilmiyorum onu iki taraf sıkı cekince ardından çıkıyor içerdeki mukus
N

Nur Y. Ö.

14 Ekim 2025 20:41
Bendeki de saline sprey and drops. Ben de Türkiye’de değilim. Muhtemelen benzer ürünler, dediğiniz gibi çekiyorum ben de.
A

Ayse K.

14 Ekim 2025 20:58
Süper inşallah sizde atlatırsınız kısa sürede🙏🏼

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir