Burun Akıntısı
97 görüntüleme
A
Aslı O. D.
13 Eylül 2025 06:37
Bebeğim çok fazla hapşırıyor ve bütün akıntısı aynı zamanda tıkanıklık var . Aşı olduk menenjitler ondan önce yoktu birşey böyle.burun yıkaması yapıyorum kaç kez ayrıca serum fizyolojik damlatmalı ? Başka ne yapabiliriz akciğere vs inmemesi için ?

Ceren N. K.
21 Eylül 2025 01:47
Merhaba, benim de kızımda (9 aylık) az önce uyurken fark ettiğim aynı sorun var. Sanırım yeni başlıyor. Burun akıntısı var ve gün içinde de hapşırdığını hatırlıyorum. Sizde şu an durum nedir? Neler yaptınız acaba?
A
Aslı O. D.
21 Eylül 2025 09:41
Bizim bir hafta oldu . Doktora da gittik ciğerde birşey yok dedi. Ancak çocuk huzursuz. Uykusu değişti çok fazla uyandı gece gündüz de uykuya geçmekte zorlandı. Günde 3-4 kez yıkama yapmamı söyledi doktor. Normalde 2 ml bir burun deliğine serum fizyolojik sıkmamı söylediler amq ben bir ml olarak bir tüpü ikiye böldüm orta kulak iltihabına sebep olabilir dedi başka doktor damlat demişti sadece. Damlatma yaptık açmıyor çok fazla anlık iyileşme yapıyor . Ama yıkama 4-6 saat iyi geliyor . Birde otribebe burun aspiratör ile çektim . Başka birşey yapmadım bol bol emzirmeue çalıştım. Çok ağlıyor yaparken amq sonra iyi geliyor. Şu iki gündür iyi bir hafta sürdü rahatlaması