Bronsiolit

91 görüntüleme
K

Kübra D. ..

2 Ekim 2025 13:13
Kızım 14 aylik bronsiolit oldu antibiyotik verdi doktor öksürüğüyok arada çoğalan cigerden gelen hiriltisi var bir aydır burun akintisi vardı kesilmemisti şimdide bronsiolit oldu çok uzuluyorum ilk cocugumdada ayda bir tekrarliyordu yine aynı şeyleri yasamak istemiyorum cocuklr neden normal grip değil de bronşit olur bu engellenebilir mi
M

Melek K. D.

2 Ekim 2025 13:25
Düzenli burun yıkamanın bu durumun önüne geçtiğini söylemişti geçen bir doktor internette
K

Kübra D. ..

2 Ekim 2025 13:30
İhmal ettim çok agliyo diye sürekli kendimi sucluyorm benim yuzumdn oldu diye
M

Melek K. D.

2 Ekim 2025 13:33
Stresiniz ona geçer kendinizi suçlamayın, elinizden geleni yapın bundan sonra
M

Melek K. D.

2 Ekim 2025 13:34
Dr. Hasret Akman anlatmıştı buru in yıkama işlemini ve sonuçlarını bi araştırın sizde
Elif K.

Elif K.

Hemşire

2 Ekim 2025 20:37
Çocuklarda bronşiolit gibi solunum yolu hastalıklarının sık tekrarlamasının sebebi, solunum yolları daha dar ve kısadır, bu nedenle ödem veya mukus olduğunda tıkanma daha kolay gelişir. Akciğer kapasiteleri daha küçük olduğu için enfeksiyon daha hızlı yayılır.

Alınabilecek önlemler tabiki de vardır. Öncelikle eller sık sık yıkanmalı, özellikle yemeklerden önce ve sonra. Oyuncak ve sık temas edilen yüzeylerin temizliği düzenli yapılmalı. Çocukluk çağı aşılarının tam yapılması çok önemlidir.Sigara dumanından uzak tutmak gerekir. Özellikle kış aylarında kalabalık kapalı ortamlardan mümkün olduğunca uzak durulmalı tersine temiz havada, açık alanda vakit geçirmeleri sağlanmalıdır.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir