Boynunu Tutamama

108 görüntüleme
H

Hatice m.

3 Eylül 2025 14:33
Bebeğim 2 ay 23 günlük ama hala boynunu tutamıyor, ellerinden tutup yukarı kaldırdığımda baş geriye düşüyor, tummy time da en fazla 1 dk duruyor, yüzüstü yere koyduğumda başını hiç kaldıramıyor adam akıllı. 3 ay kontrolünde bunları yapabiliyor olması lazımmış, 7 gün kaldı cok korkuyorum kızlar neden benimki tutamadı şimdiye kadar
R

Rüm ..

3 Eylül 2025 15:04
Bebeğiniz yatıyor şekilde kolundan tutup kaldırmaya çalışın bakın öyle duruyor mu anlatabildim mi bilmiyorum ama öyle duruyorsa başını tutuyor demektir ben de tutamadıgını düşünmüştüm bana o şekilde göstermişti doktor
Sinem U. K.

Sinem U. K.

3 Eylül 2025 15:25
Benim bebeğim de 12haftalık 35+3 te doğdu benimkide kafasını tutamıyor karın üstü durmuyo ağlıyo.3 aylık kontrolde bunu doktora soracağım ama şunu okumuştum erken doğan bebeklerde gelişimi biraz daha geriden takip etmek gerekiyormuş . Eğer sizde de böyle bi durum varsa göz önünde bulundurabilirsiniz
M

Masuma H.

3 Eylül 2025 15:33
Benimkide oyle.Doktor kucaginizda basini tuta biliyorsa sorun yok dedi.Bazi cocuklar tummy time sevmiyormus.
Y

Yasemin K.

3 Eylül 2025 16:34
Benim kızım 5 aylık oldu daha yeni tutmaya başladı. Başı da hep sağ tarafa yatık dururdu. Birkaç doktora sordum yüzüstü egzersizi ağlasa da artıralım dediler hepsi. Ve geç de olsa tutmaya başladı. Yapacağınız en iyi şey bu. Boyun ve sırt kaslarının gelişmesi için başka iyi gelen bir şey yok

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir