Boy Uzaması

143 görüntüleme
G

Güzel �.

6 Eylül 2025 08:57
Osman hocam bebeğim 6 ay 8 günlük erkek bebek.dogum kilosu 3100. Boyu 50 cm.bas çevresi 34cm. Bugün 6.ay kontrolü vardı geçen ay kilosu 7.125 boyu 66.4 cmdi. Bu ay ise kilosu 7520 boyu ise 67.3 cm olmuş. 10 gün sonra kontrole tekrar çağırdı. Çok panik oldum korkuyorum kötü mü hocam gelişimi bebeğimin 😓
G

Güzel �.

6 Eylül 2025 14:01
Fikir sahibi kimse yok mu
Yiğidonun a.

Yiğidonun a.

6 Eylül 2025 20:51
Kontrole neden tekrar çağırdı? Anne sütü mü alıyo bebeğiniz?
F

Fatma S. ..

6 Eylül 2025 21:01
Doğum kilosu 3135 51 cm 6. Ayda 8000 kilo 67 cm erkek bebek. Beni kimse kontrole çağırmadı. Ayrıca boyunu hep yanlış ölçüyorlar.
G

Güzel �.

7 Eylül 2025 02:30
Esra hanım anne sütü alıyordu doymayinca mamaya geçtik ama küçük ml olarak ayrıca ek gıdaya da başlamıştım kilosun alt sınırda olduğunu söyledi. Boyu da az uzamış denildi
G

Güzel �.

7 Eylül 2025 02:33
Fatma hanım aylık rutin kontrollerine gitmiştik tekrar çağırınca panik oldum. Kilosu alt sınırda denildi boyu da 2 cm falan uzamaliymis öyle söylenildi. Ben de öncelik olarak anne sütü veriyordum mama ile de destekliyordum beslenmesini ama mamayı biberonlar dolusu vermedim bebeğime aç mı bıraktım yeterince doymadığı icin mi gelişimi yavaşladı onu düşünüyorum ben de😓😢😢
F

Fatma S. ..

7 Eylül 2025 04:55
Doğum kilosunun 2 katına çıkmış bir bebek aslında normal kabul edilen bir kilo. Eğer aç olsaydı ağlayıp belli ederdi size. Eğer doktorlar gerekli görürse raporlu mama veriyorlar hiç kendinizi üzmeyin. Ama neredeyse 1 yaşına gelip bu kiloda olan bebekler var. Sizin bebeğiniz bence gayet güzel kilo almış.
G

Güzel �.

7 Eylül 2025 07:22
Allah razı olsun Fatma hanım 🌸 inşaAllah her şey yolundadır 🤲🏻🌸
B

Büsra H.

9 Eylül 2025 05:16
Aynen öyle, 11 aylık 9 kilo 8 kilo bebekler var bence gayet iyi gelişimi ve yanlış ölçüm olabilir üzmeyin kendinizi. Mama da alıyormuş bence yeterli gelecektir herşey bebişe.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir