Boy Kısalığı

165 görüntüleme
N

Nilüfer B.

19 Ağustos 2025 17:58
Meraba oğlumun boyu yaşıtlarına oranla kısa persentili 10 diyebilirim ne yapabilirim yemesi normal
Seda Ö.

Seda Ö.

19 Ağustos 2025 18:15
Anne baba nasil uzun mu.
E

Elif M. Ç.

24 Ağustos 2025 08:59
Bebeğiniz kaç aylık 24 aydan sonra anne babanın genetik faktörlerine göre uzar çocuğun boyu 24 aydan önce beslenmesine göre
E

Elif S.

24 Ağustos 2025 09:03
10 persentil diyerek endişelendiğinize göre; anne baba boyu normal civarlarda (en azından %50lerde) , bebişi bir endokrinoloji doktoruna muayene ettirin her ihtimale karşı bence
E

Elif M. Ç.

24 Ağustos 2025 10:20
Aile hekimimiz tr standartlarına baktığımızda bebeklerin genelde 10/20 persentil arası olduğunu söylemişti bence hemen felaket senaryoları kurmaya gerek yok bu sizi üzer ve stresli üzgün bir anneyi bebek anlar
E

Elif S.

24 Ağustos 2025 14:20
ben de hekimim, çocuğun ne kadarlık olduğunu bilemiyorum , felaket senaryosu değil de , sadece geç kalmamak adına naçizane fikrimi belirttim. çünkü eğer büyüme hormonu takviyesi gerekiyorsa şayet, onun bir yaş sınırı var, o süreyi kaçırmamak adına hekim görüşü alınmasını önerdim, herkese sağlıklı günler

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir