Boy Kilo

143 görüntüleme
S

Seda M.

22 Ekim 2025 19:44
Erkek bebek 39+2 haftalık doğdu d.k 2.340
Boyu 43 cm 6 aylık boyu 62 kilosu 6.800 benimve eşimin de boyu kısa oğlum çok küçük doğdu şu an da olması gerekn en alt değerde ne yapmam lazım yardımcı olun kafaya çok takıyorum
G

G.S

23 Ekim 2025 09:22
Benim oğlumda 2400 kg 43 cm doğdu aynı sayılırlar. 6 aylıkken 6 kiloydu boyunu hatırlamıyorum ama şuan 20 aylık boyu kilosu yaşıtları ile aynı boşuna stres olmayın kendinizi üzmeyin aynı süreci yaşadım çünkü. Sağlığı yerindeyse merak etmeyin büyüyorlar 😊
N

N.K

24 Ekim 2025 06:16
Kızım dk 3500 boy 52 baş çevresi 35 şuan 7 aylık 10 kg boy 72 baş çevresi 47 cm. Dr normal olmadığını çocuk nöroloji görmeli emar çektir dedi normal mi ? Yaşayan var mı
S

Sifa D.

24 Ekim 2025 09:06
@N.K merhaba, baş çevresi çok hızlı büyümüş. Ayrıca kilo ve boy da çok çok hızlı ilerlemiş.
Baş çevresi 7. Aya kadar fark edilmedi mi? Genel gelişimi ve becerileri ayıyla uyumlu mu?
İnşallah her şey yolundadır ancak siz yine de tedbiren, gecikmeden çocuk nöroloji randevusu alın, ultrason ve mr çekilir ve gerekirse beyin cerrahiye yönlendirme yapılır. Bu konuda hızlı davranmanız iyi olur. Eğer bu süreçte dikkatinizi çeken herhangi bir farklılık (göz kayması, titreme vs) bunları da mümkünse video olarak kaydedip gidin. Gelişimle ilgili farklı gelen bir durum var ise doktora mutlaka bahsedin.
Her şeyin tertemiz çıkması dileğiyle… Sağlıkla, afiyetle büyütün🙏🏻🙏🏻

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir