Boğulurcasına Öksürük
79 görüntüleme
A
Ayşegül D.
20 Ağustos 2025 12:49
Mrb bebeğim 1buçuk yaşında 2 gün ateşi oldu koltuk altından 38i geçmedi evde takip ettim sonra ateş geçti öksürüğe çevirdi sağlık ocağına götürdüm boğazı çok kötü dedi ciğerlerine iner dedi direk antibiyotik ve soğuk algınlığı ilacı yazdı vermiyorum evde osman hocanın dediği gibi hava veriyorum burnunu temizliyorum eşim kızıyo ilacı ver diyor vermiyorum burun akıntısı yoktu havaya keşke erken başlasaydım osman hocanın hastasıyızda hiç böyle olmamıştı burnu akıyordu temizliyorduk rahatlıyodu şimdi havadan sonra hafif akmaya başladı hastalığı attığını mı gösterir ne yapmam gerekir antibiyotik siz geçer mi yardımcı olacak biri varmı aranızda

Fadile B.
20 Ağustos 2025 13:29
Bence doktorunuzun verdiği ilaçları antibiyotiği düzenli bir şekilde kullanın bebeğinizin ciğerine inmemişken eee sağlıklı günlerine kavuşun buhar verebilirsiniz bu ciğerlerini rahatlatır varsa balgamı çıkartır ama antibiyotik lazım antibiyotik kullanmak zorunda

Büşra A.
20 Ağustos 2025 20:00
Aynı şekil ateş yok ama şiddetli öksürük var boğazına birşey geliyor boğulur gibi oluyor buhar verdim iki kere napmalıyım

Ayça K. A.
Hemşire
20 Ağustos 2025 20:02
Hekiminiz antibiyotik yazdıysa muhakkak gerekli olduğu için yazmıştır. Lütfen antibiyotiği kullanın burun akıntısı ile dışarıdan bakmakla iyiye gidiyor demek mümkün değil ilaçları tarif edilene göre aksatmadan kullanın lütfen
A
Ayşegül D.
20 Ağustos 2025 20:37
Yorumlarınız için tesekkür ederim şimdiye kadar hep doğal yollarla atlattık doktorumuz da antibiyotik önermiyor acile yada sağlık ocağına gidince direk antibiyotik yazıyorlar o yüzden arada kalıyorum