Boğulur Gibi

114 görüntüleme
Ü

Ümran ..

11 Ekim 2025 12:27
Bebeğim uykudayken boğulur gibi oluyor morarmıyor sadece boğulur gibi ses çıkarıyor yutkunuyor ve sonrasında tekrar uyuyor.Reflü kaynaklı mıdır acaba midesinde aşırı gaz oluyor her emzirme sonrası da gazını çıkarıyorum oysaki.hatta gazını çıkarmaya çalışırken bazen kusuyor.
M

Melike K.

11 Ekim 2025 13:09
benim bebeğimde öyleydi çoğunlukla uykudayken doktora sorduğumda burnunu temiz tutun ve gazlı çocuklarda olur dedi
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

11 Ekim 2025 13:32
Burun temizliği yapın muhakkak burun yıkama. Balgam olabilir çöğzümü bu şekilde bulursunuz
T

Tuba G.

11 Ekim 2025 16:43
Benim de aynı sorun düdük gibi bi ses çıkarıyor hem uyurken hem emerken bogulur gibi değişik.yan yatırıyorsanız sırt üstü yatırın sadece başı yan dönsün bu şekilde juno yatakta yatıyor benm kıızm 13 günlük o sesi daha az çıkarmaya basladı. Bi de reflüsü var ondan da olabilşr dedi doktor
Ü

Ümran ..

12 Ekim 2025 09:47
Teşekkür ederim yanıtlarınız için 🌸
T

Tuba G.

14 Ekim 2025 18:52
Kaç günlük bebeginz acaba ümran hanım. Bizm 17 gün uykuda sürekli hıçkırık gibi bi boğulma sesi tarif edemedigim birşey çıkarıyor. Endoskopiyle bakıldı gırtlak boğaz burun bir anormallik yok dendi ama uykuda sıçrıyorum sürekli bu sesle korkuyla uyanıyorm

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir