Bitmeyen Uyku Problemleri
140 görüntüleme
Ş
Şeyma A.
13 Ekim 2025 20:18
Zaman zaman uyku sıkıntıları yaşıyorduk ilk 6 ay her şey çok güzelken 6-12 ay beni aşırı stresli bi hale getirdi 😔 bir gün uykusu iyiyse 10 gün kötü bu yüzden uyku eğitimi için ücretli seminer dahi aldım ama bebeğim asla uyumlanmıyor daha önce omzumda ben de eşimde uyutmuştuk normalde emerek uyuyor ama omuzda ve ya kanguruda uyuttuğumuz da zorlamazdı bizi uyurdu ancak son 1 haftadır asla kucakta ya da kanguruda uyumuyor aşırı ağlıyor ve çok zor uyuyor sabah uykuları da çok dengesiz ve yetersiz 😔 ben serbest çalışıyorum ve bu ay eşim işten ayrıldığı için bebeğimizi ona bırakıp çalışacaktım aldığım işler var ama hal böyleyken babasıyla bebeğimi evde bırakmak bana büyük korku veriyor her yolu deniyoruz ama olmuyor bebeğim 10 aylık babasıyla vakit geçirmekte problem yaşamıyor ama uykuyu reddediyor bunun belki 2 hafta bebeğimle anneannesine gitmemizin de etkisi vardır diye düşünüyorum 🥲
Atak mı? Şu an 7. Ataktayız 44. Hafta
Diş mi? Gün içinde aşırı diş kaşıyor ve besinleri eski iştahıyla yemiyor
Yoksa İzmir’e gidip geldik diye yerini mi yadırgıyor?
Sizin bebekler 10. Ayda nasıldı? Uyku gerilemesi süreci böyle miydi? Sık uyanmalar çığlıklar emmeden asla sakinleşmeme var mıydı? Uyku eğitmeni bir problem vardır böyleyken eğitim verilmez dedi 😔
Ah annelik ne kadar zor 😔
Atak mı? Şu an 7. Ataktayız 44. Hafta
Diş mi? Gün içinde aşırı diş kaşıyor ve besinleri eski iştahıyla yemiyor
Yoksa İzmir’e gidip geldik diye yerini mi yadırgıyor?
Sizin bebekler 10. Ayda nasıldı? Uyku gerilemesi süreci böyle miydi? Sık uyanmalar çığlıklar emmeden asla sakinleşmeme var mıydı? Uyku eğitmeni bir problem vardır böyleyken eğitim verilmez dedi 😔
Ah annelik ne kadar zor 😔
Bu konuda henüz mesaj bulunmuyor.