Bitmeyen Ağlamalar

116 görüntüleme
Z

Zeliha ..

29 Haziran 2025 08:11
6bucuk aylik oglum var,gündüzleri kısa kısa uyku süreli var ,geceleri uyuttugum da iki üç saate uyanıp süt içer uyur,ama genellikle gece 1 den sonra sürekli aglamalari çoğalıyor sabaha karşı 2,3saat boyunca sürekli ağlar , tuvaletini yapmak için ağlar sabah yapar 2,3 defa yeni rahatlayıp susar sabahlara kadar uyumuyor tuvaletini yapmasa
Ö

Özlem A.

30 Haziran 2025 00:13
Benimde 6 aylık aynı şekilde uykudayken sürekli kıvranır 2,3 saatte uyanıp emip o şekilde uykuya dalıyor
D

Duygu A. S.

30 Haziran 2025 00:50
Merhaba benim oğlum 4 aya kadar gayet düzgün bir uykusu var iken 4 ayda geceleri çığlıklarla uyuyup sürekli uyanıyordu eşimde askerdeydi bir ay bana zulüm gibi geçti uyku gerilemesi diye düşündüm ama meğerse besin alerjisi varmış ve gündüz aktif ayak hareketleri onun gazını çıkartmasına yardım ederken gece sakin olmak gaz sancısına sebep oluyormus. Tabi biz bunu kilo boy ilerlememesi ve birde eklenen yoğun kusma ile anladık. Şuan 6. Aya girmek üzereyiz hala alerjimizin net neye olduğu belirsiz eliminasyon diyet bizde pek işe yaramadı tıbbi mama desteği ile kilo boy kaybımız hemen toparladı kusmamız bitti deri tepkimiz kalmadı ama gece hala gaz cikartacaginda önden çığlık çığlığa ağlıyor benim göğsümde yüz üstü yatirinca sakinlesip gazını cikarttiyor. Simdide acaba geçirgen bağırsak sendromu mu var diye düşünüyorum. Yani özetle sizde de benzer bir sorun olabilir mi acaba ?
Z

Zeliha ..

4 Temmuz 2025 16:23
Bilemiyorum geceleri aglayip duruyor ne zmaan ki sabah tuvaletini yapıyor yeni rahatliyor ,kaiz da değil gayet cıvık ya yapiyor,uyku düzeni sıfır gündüzleri uyutuyorum yarım saat te bir kalkıyor uyumak hiç istemiyor
Z

Zeliha ..

4 Temmuz 2025 16:24
Beşikte sürekli sallıyorum

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir