Birlikte Uyuma

123 görüntüleme
M

Mine S.

12 Ekim 2025 18:08
Merhaba kızım 11 aylık ve son bir aydır sadece benimle uyumak istiyor, bu yüzden kızımla birlikte yatıyoruz. Yatağına alışması için her yolu denedim ancak yatağında en fazla iki saat uyuyor ya da hiç uyumuyor. Rutinler, kademeli geçişler her yolu denedim ancak olmuyor. Bu durum geçici mi, yatağına ilerleyen zamanlarda alışır mı lütfen yardımcı olabilir misiniz ?
Burcu A. .

Burcu A. ..

12 Ekim 2025 18:14
16 aylık oldu gece hala belli saatten sonra yanıma gelmek istiyor nasıl alışırsa öyle gidiyor
E

Esra P.

12 Ekim 2025 18:16
Park beşik böyle durumlar iyi oluyor aslında hem uyurken sizi görüyor hemde uykuya dalıyor sonrasında.
M

Mine S.

12 Ekim 2025 18:21
Bizimki de park yatak ama uyumuyor artık, normalde uyuyordu ama son bir aydır istemiyor
K

Kübra G.

12 Ekim 2025 18:28
Bizde de aynı durum 14 aylık son 1 2 aydır böyle bir süre kendi yatağında sonra benim yanımda uyumak istiyor kendi yatağına koymamla uyanması bir oluyor uyanmaz uyursa da 1-2 saat anca uyuyor
M

Mine S.

12 Ekim 2025 18:36
Aynen bizde o şekildeyiz ve bu durum ne kadar sürecek bilemiyorum 🤷🏻‍♀️
Betül .

Betül ..

12 Ekim 2025 18:45
Kızım şuan 3,5 yaşında son 1 haftaya kadar yanımda park beşikte yatıyordu.Şuan ayrı odada kendi yatıyor.Park yatağında yattığı zaman uyanınca direk yanımıza gelmek istiyordu.Kendi yatağında yattığı süre zarfında sabah uyanınca yine yanımıza geliyor ama uyumuyor.Ayrılık kaygısı da yaşıyor olabilir,temas ederek güvende hissediyor da olabilir.Akışına bırakın bence

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir