Bir Aylık Bebeğim Sık Acıkıyor

105 görüntüleme
R

Rumeysa

15 Ağustos 2025 01:23
Hocamın bir videosuna denk gelmiştim iki aylık bebek 40 50 dk da acıkmaz ağlıyorsa gaz sancısıdır diyordu. Bu durum bir aylık bebeğim için de geçerli mi? Saat başı acıkıyor ve ben her beslenme sonrası gazını çıkarıyorum
Yeter O. .

Yeter O. ..

15 Ağustos 2025 02:22
Bebeğiniz daha çok küçükmüş acıkması normal emzirin bol bol
S

Saziye G.

15 Ağustos 2025 02:36
Normal anne kokusu da arıyorlar her zaman açlık olmayabilir azıcık emip uyur zaten
S

Sahra

15 Ağustos 2025 04:00
Seninle beraber uyumak ister, senin kokun ona en güven veren yerdir, çıplak ve göğsüne yanağı değmesi bile onu doyurur sütüm yetmez habire meme ağzında nasıl doyacak diye hiç düşünme o senin yanında olmak istiyor 4. ve 5. atak haftaları gözleri açılmaya keşfetmeye başlıyor ve güvende hissetmek istiyor. Bizim 6. Haftamız ağzında durması bile onu sakinleştiriyor. Bir memenin tamamımı yumşayıp havası diğerine göre indiğini fark edene kadar emzirirsen bebekte mutlu ayrılır ön süt arka sütlerden faydalanır
R

Rumeysa

15 Ağustos 2025 04:30
İkinci aydan sonra acıkma sıklığını kendisi düzenleyecek öyleyse anladığım kadarıyla. Çok teşekkür ederim yanıtlarınız için
A

Ayşenur A.

15 Ağustos 2025 05:39
Ya benim bebeğim 44 günlük son 1 haftadır uykuya zorla geçiyor birde çok az besleniyor 5 dakika emiyor bırakıyor gün içinde de 1 saat uyanık kalamıyor uyuyor ama zorla uyuyor genelde dalamıyor uykuya
R

Rumeysa

15 Ağustos 2025 11:22
Sahra hanımın dediği gibi bebeğin doğum tarihine göre beşinci haftasında atak haftası oluyor. Bu hafta doğduğu günden değil doğması gereken günden hesaplanıyor. Bebeğiniz bu sürece girmiş olabilir. Sanıyorum en geç bir hafta içerisinde geçiyor bu durum

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir