Bıngıldak Erken Kapanması ve Baş Çevresi Son 2 Ay Aynı

172 görüntüleme
Ç

Çağla Y.

15 Ekim 2025 15:56
Merhabalar kızım 4 ay 16 günlük doktorumuz on bingildagin kapanmak üzere olduğunu söyledi d'vit kullanmayı bıraktık doğum bas çevresi 35 38 ve 3. Ay 41 oldu şuan hala aynı 41 cm de bu durumu yasayanlar bilgisi olanlar yardımcı olur musunuz
H

Hira N.

17 Ekim 2025 07:12
Merhaba benim de bebeğimin bıngıldagi 4 aylıkken kapandı. Her ay düzenli olarak ölçüm yaptırdım persentil eğrisine göre normal ilerledi. Eğer normal ilerlemeseydi farklı tedaviler olduğunu biliyorum. Tavsiyem sizin de sık sık baş çevresini boy ve kilosunu ölçtürmeniz persentil eğrisini takip ettirmeniz. Şu an bebeğim 8 aylık baş çevresi normal görünüyor
Ç

Çağla Y.

17 Ekim 2025 07:28
Çok teşekkür ederim tavsiyeniz için, bu sürede d-vit kullanmaya devam ettiniz mi peki? Bizim doktorumuz ilk baş bıraktırdı bas çevresi dün 41.5 olmus tekrar başlamamızı söyledi. Bırak sonra tekrar basla tekrar bırak beni tedirgin ediyor
E

Eda D.

17 Ekim 2025 18:59
Bize de 3 aylıkken sağlık ocağı hemşiresi bıngıldak küçülmüş d vit kullanmayın dedi 11,5 aylık halen açık bu seferde geç kapanacak deniliyor zaten bu baş çevresini nasıl ölçüyorlarsa gelişimsel pediatri,çocuk sağlığı,nöroloji,sağlık ocağı,özel hastane aynı gün randevu hepsinin ölçümübirbirinden farklı inşallah sizin yavrunuzda sağlıkla büyür
H

Hira N.

18 Ekim 2025 04:55
Evet 1.5 ay bıraktım. Fakat sonradan Osman hocanin videosuna denk geldim. D vitamini bu durumda bırakılmaması gerektiğini söylüyordu. Bende bu yüzden tekrar başladım
Ç

Çağla Y.

18 Ekim 2025 05:38
Eda hanım o kadar haklısınız ki aynı durumu yaşıyorum hep bir farklı ölçümleri. Hepimizin yavrusu sağlıkla huzurla büyür inşallah
E

Eda D.

18 Ekim 2025 06:35
Amin inşallahçağla hanım

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir