Biberonu Tutmak İstiyor

71 görüntüleme
S

Sümeyye D. ..

23 Ekim 2025 14:06
Bebeğim yeni 4 ayini bitiriyor mama reddimiz vardı tam2 gündür düzeldi derken şimdi de biberon tutma isteği çıkti kendisi eline alabilmk istiyor ama kavrayamiyor ve süreklioturma pozisyonunda durmak istiyor şimdide bu yüzden mama yiyemiyoruz
S

Saziye G.

23 Ekim 2025 14:11
Evet evet bu güncelleme 4. Ayda başlıyor tam olarak🤣keşfetmesine izin verin aç olunca illa ki iiçecek dayanamaz. Daha sonraki aylarsa kendileri tutup içiyor zaten 🤭😃
S

Sümeyye D. ..

23 Ekim 2025 14:12
Peki ne kadar sürer tahmini evt içmek istiyor ama sürekli cekistirmekten icemiyor şuan
S

Sümeyye D. ..

23 Ekim 2025 14:13
İzinde veriyorum beraber tutalım diye de destek vermeye çalışıyorum ama tutamadığı içincok sinirleniyor birde yerken sürekli kalkmak istiyor
S

Saziye G.

23 Ekim 2025 14:20
5 ayda tutabiliyodu arada düşürüyordu ben hep izin verdim şuan 10 aylık kendisi tutup içiyor hep. Etrafı keşfetmek istiyordikkatleri çabuk dağılıyor sessiz sakin ortam olması lazım ama en meraklı olmaya başladıkları zamanlar normal yani . İyice aç olunca zaten bırakmadan içer size izin verir. Bazı bebeklerde tutmayı öğreniyor fakat sonra tembellik edip sizin tutmanızıda isteyebilir fark edebiliyor 🙂
S

Sümeyye D. ..

23 Ekim 2025 14:28
Keşke tutabilse izinvermeyi çok istiyorm anca sürekli düşüyor bu sefer de :( evet ona da çok dikkat ediyorum elimden geldiğince ama şuan ne yapsam yine olmuyor :( inşallahmama reddi kadr uzun sürmez çok yoruluyor cnku

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir