Biberon(mama) Reddii
76 görüntüleme
M
Mukaddes T.
19 Temmuz 2025 12:05
Bebeğim biberonu reddediyor 3.5 aylık Philips 4 damla olanı kullanıyoruz 3+ olanı bu şekilde philipsi reddedip şu biberonu güzel tuttu diyenleriniz var mı acaba onlarda da akış numaraları nelerdir bilgisi olan varsa sevinirim 💖🥹

Ayça K. A.
Hemşire
19 Temmuz 2025 13:14
Korkarım sorun biberon değil 15. Hafta atağı :) geçen hafta aynılarını yaşadık oğlumla 3 marka biberon denedik olmadı. Günde her öğün 20-30 cc mama yiyerek 1 hafta geçirdi Hipp kullanıyordum evolvia aldım başka markalar da aldım 1 hafta sonunda kendiliğinden düzeldi. Endişelenmeyin duş aldırın her gün çok sıcak ortamlarda olmamasını sağlayın huzursuzlandıkça Kucaklayın geçecek merak etmeyin ♥️
M
Mukaddes T.
19 Temmuz 2025 13:17
Kilo vermesinden çok korkuyorum, çünkü her zaman 120 cc içen çocuk 40-50 cc içip bırakıyor bazen onu da içmiyor çişli bez sayısı azaldı 3.5 aylığız ve 2-3 haftadır aynı sorun devam ediyor çok üzülüyorum çok yıprandım. Mama saati gelince strese giriyorum

Ayça K. A.
Hemşire
19 Temmuz 2025 14:53
Kendi doktorunuza da bir danışmanızda fayda var derim o halde ağzında aft ya da bir enfeksiyon da düşünülebilir bir profesyonelin görmesinde fayda var sevgiler