Biberon(mama) Reddii

76 görüntüleme
M

Mukaddes T.

19 Temmuz 2025 12:05
Bebeğim biberonu reddediyor 3.5 aylık Philips 4 damla olanı kullanıyoruz 3+ olanı bu şekilde philipsi reddedip şu biberonu güzel tuttu diyenleriniz var mı acaba onlarda da akış numaraları nelerdir bilgisi olan varsa sevinirim 💖🥹
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

19 Temmuz 2025 13:14
Korkarım sorun biberon değil 15. Hafta atağı :) geçen hafta aynılarını yaşadık oğlumla 3 marka biberon denedik olmadı. Günde her öğün 20-30 cc mama yiyerek 1 hafta geçirdi Hipp kullanıyordum evolvia aldım başka markalar da aldım 1 hafta sonunda kendiliğinden düzeldi. Endişelenmeyin duş aldırın her gün çok sıcak ortamlarda olmamasını sağlayın huzursuzlandıkça Kucaklayın geçecek merak etmeyin ♥️
M

Mukaddes T.

19 Temmuz 2025 13:17
Kilo vermesinden çok korkuyorum, çünkü her zaman 120 cc içen çocuk 40-50 cc içip bırakıyor bazen onu da içmiyor çişli bez sayısı azaldı 3.5 aylığız ve 2-3 haftadır aynı sorun devam ediyor çok üzülüyorum çok yıprandım. Mama saati gelince strese giriyorum
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

19 Temmuz 2025 14:53
Kendi doktorunuza da bir danışmanızda fayda var derim o halde ağzında aft ya da bir enfeksiyon da düşünülebilir bir profesyonelin görmesinde fayda var sevgiler

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir