Biberona Başlama
86 görüntüleme
B
Betül A. B. ..
17 Ekim 2025 13:18
İyi çalışmalar değerli uzmanlar. Bebeğim 2 ay 10 günlük. Emmesi gayet iyi kilo alımı vs her şey yolunda. Fakat ben İstanbulda oturuyorum ve arabamız yok. Ailemle ve akrabalarımla epey uzağız. Malum trafik yollar toplu taşıma derken emzirmeyi her ortamda rahat yapamıyorum. Sadece bu zamanlar için ( genelde 2 haftada 1 gidiyorum) ve yolda 1 sefer olmak kaydıyla sütümü sağıp biberonla versem meme reddi yapar mı? Böyle bir işe girişmek gerekli mi yoksa şartları zorlayayım mı? Görüşünüz benim için önemli.

Kübra N. A.
17 Ekim 2025 13:36
Bence emzirmek gibi bir nimete sahipsiniz riske atmayın emzirme önlükleri var alın ve hangi şartta olursa olur emzrin meme reddi zor bir durum güzel annemiz 👍Emzirip yola çıkın zamanla ayı ilerledikçe çok istemeyebilir etrafı gözlemler

Vesile E.
17 Ekim 2025 14:20
Aynı hataya düşenlerde ben :( kolaylık olsun diye sağım yaparak verdimve bir daha emziremedim haliyle sütüm kesildi. Emzirebiliyorken emzirin öyle nimet kiii 👌

Vesile E.
17 Ekim 2025 14:24
Ve bebekler onları yormayan herşeye cok kolay alışıyorlar. Biberondan hızlı süt gelecek göğüsünüzden az. Sizi emerken reddedecek sonra mamaya dönmek zorunda kalabilirsiniz 🤦♀️